+70 aktif oyunculu Minecraft sunucumuz için Hosting arıyoruz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fhalinkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.038
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elmaslar
616
Minecraft
Fhalinkz

Discord:

Fhalinkz#6825

Mevcut hosting sağlayıcımız keyubu. Fakat memnun değiliz. Varsa önerebileceğiniz bir hosting lütfen yazınız. Ayrıca sponsor olmak, destek sağlamak isteyen hosting sağlayıcıları da konu altına bekleriz :)

Bütçemiz: 200 TL
Sunucumuz: play.skychatmc.com

Şu anlık aklımızda @Govizyon var. Kullananlar, deneyimleyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.

Mevcut hosting sağlayıcımız keyubu. Fakat memnun değiliz. Varsa önerebileceğiniz bir hosting lütfen yazınız. Ayrıca sponsor olmak, destek sağlamak isteyen hosting sağlayıcıları da konu altına bekleriz :)

Şu anlık aklımızda @Govizyon var. Kullananlar, deneyimleyenler yorumlarını yazarsa sevinirim.
sana Slimwebi öneriyorum çoğu müşterimede önerdim memnun olduklarını söylüyorlar.

keyubudan memnun değilseniz rabisu önerebilirim piyasanın devleri orada

Batihost R9 kullan pişman olma.

Kendi fikrimce şöyle söyleyeyim; Batihost'u ve Rabisu'yu aklından bile geçirmemenizi öneririm. Govizyonu ben kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı çekmiyorum. Hele hele yüksek bir makine alacaksanız Govizyon işinizi çok rahat görür ama sizin bir problem çekmeyeceğinize dair bir garanti kesinlikle veremem. Kolay gelsin.

Keyubu'da devam etmeye karar verdik. @Hai özelden yardımcı oldu. Konu kilitlenebilir.

Para vs performans yönünden keyubu amca tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl