Paylaşım 7 Yıl Oncenin En İyi Youtube Kanallarından Biri Oldlar Bilir Eski Adıyla:Zombi Kolu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ogün Ekici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 393
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ogün Ekici

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
OqunE

Discord:

Ogün Ekici#1810

Arkadaşlar Herkese Merahaba Bundan 7 Yıl Önce Youtube Hayatım Başladı Ve Bir Süre Devam Ettikten Sonra Gerek Ailevi Meseleler Gerek Okul Olmak Üzere Ara Vermek Zorunda Kaldım Şimdi Tekrar Geri Dönüyorum Sizde Bana Destek Olabilirseniz Çok Sevinirim İlla Aboneliğe Gerek Yok Like Atsanız Bile Yeterli Olucaktır Simdiden Teşekkür Ederim​
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Vayy be ne kadar zaman olmuş eskileri görmek çok güzel... Çevrimiçi listesinde Ogün Ekici'yi gördüm direkt atladım. Leaf Gaming ile çektiğiniz videolar eğlenceliydi onun sayesinde tanımıştım seni :) Geri dönmene sevindim başarılar dilerim... (at yarışı yeni video gelirse bende gelmek isterim)

Teşekkür Ederim Knkacım Sizlerden Böyle Sözler Duymak Ve Görmek Beni Daha Çok Mutlu Ediyor At Yarısı Degıl Ama Benzeri Serilerimiz Başlıycak Tabiki Aklımdasın Katılmak İstensen Beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl