Paketlerine İstediginiz İçine Özel Dosyaları Söyleyin Güzel Olursa Yapıp Kendim Atarım. Özel Olarak'da Skriptlerimi Koymak İstedim.Görmüş Oldugunuz bu Paketler 05.12.2016 Sizlerle, Bu Plugin Yakın zamanda gelicek paketlerimi şöyle sırasıyla belirtmek istiyorum,Selam Dostlarım, Uzun Bir süre oldu, PolyCraft'dan Sonra Şimdi -
Benim yaptıgım paketlerde Map ve Plugin Paketleri İçindedir. :]
Çünki kalite fark yaratır.
1. Skyblock
2. Lobby
3. SkyWars
4. Pvp
5. Survival
6. Minigames
7. EggWars
8. Toplu Skript [Özel]
Unutma Su Uyur Ama Düşman Uyumaz!AXE NETWORK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
mericbozkurt#2650
Skype: mericbozkurtPaketlerimiz Kaliteli yapılmakta, Biraz Beklemede kalın.
Ücretli paketler için
SKYPE adresiniz yoksa MC-TR den mesaj atabilirsiniz
mericbozkurt#2650
Yapımlarına başladık opskyblock ve opfaction...OP Skyblock lütfennnn
abi allah ne muradın varsa versin map la birlikte atarsan süper olur yaYapımlarına başladık opskyblock ve opfaction...
Yaptıgımız Paketlerin yanında Map kesinlikle veriyoruz zaten :)abi allah ne muradın varsa versin map la birlikte atarsan süper olur ya
Dostum SkyBlock 1.8 Plugin paketi yaparmsın ücretsiz?Paketlerine İstediginiz İçine Özel Dosyaları Söyleyin Güzel Olursa Yapıp Kendim Atarım. Özel Olarak'da Skriptlerimi Koymak İstedim.Görmüş Oldugunuz bu Paketler 05.12.2016 Sizlerle, Bu Plugin Yakın zamanda gelicek paketlerimi şöyle sırasıyla belirtmek istiyorum,Selam Dostlarım, Uzun Bir süre oldu, PolyCraft'dan Sonra Şimdi -
Benim yaptıgım paketlerde Map ve Plugin Paketleri İçindedir. :]
Çünki kalite fark yaratır.
1. Skyblock
2. Lobby
3. SkyWars
4. Pvp
5. Survival
6. Minigames
7. EggWars
8. Toplu Skript [Özel]
Unutma Su Uyur Ama Düşman Uyumaz!AXE NETWORK
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !
Zaten buna benzer olucak. Sadece emir verme Çünki çok sinirleniyorum Böyle şeylere.Dostum SkyBlock 1.8 Plugin paketi yaparmsın ücretsiz?
> 4 TANE VIP EKLE
> KASA SISTEMI EKLE (MAPI'DE YAPARSAN SEVINIRIM)
> TAGLARI COK GUZEL YAP LUTFEN
> NameTagEdit AYARLA LUTFEN
> EDIT SISTEMI OLMASIN.
> BIRDE ADAMLAR 1 SEVİYE ATLADIGINDA /chest 'İNE 1 TANE ÇEK GELSİN 1000 LIK O ÇEKE SAĞ TIKLADIGINDA 1000 GELSİN (BUNU YAPARSAN ÇOOOOK MUTLU OLURUM.) TEŞEKKÜRLER.
Dostum Bende sana zaten emir vermedimki.Sadece soru sordum hadi soru sormayada sinirleniyosan tamam bir daha sormam.[Zaten buna benzer olucak. Sadece emir verme Çünki çok sinirleniyorum Böyle şeylere.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!