Sol Reklam
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ancienty

Yay Yok, İskelet Yok
Onaylı Satıcı
Elmaslar
366
Puanlar
14.420
Discord İzni
Minecraft
Ancienty

Discord:

ancienty

mctr.skyblockdiyari.net
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Discord davet iznimiz var.)

Logo Onizlemesi.jpg

kìsìm-1.png
kìsìm-2.png
kìsìm-3.png
kìsìm-4.png
kìsìm-5.png
gorseller.png
gorseller1.png
gorseller2.png

mctr.skyblockdiyari.net
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
(Discord davet iznimiz var.)​

sistemleri üzerine çalışılmış bir sunucu kurucunun ve mimarın eline sağlık.

Bu kadını bu forumda en çok seven yiğit diye biri vardı o sen misin

tasarımlar bi farklı ve daha güzel elinize saglık

Yıllardır tanırım @Ancienty'i yapacağı işten şüphem yok. Ne kadar 2 mizde skyblock sunucu sahibi olsak bazen takdir edilmelik işler yapılabiliyor. Başarılar <3
Senin kadar başarılı olamasak da biz de bir şeyler deniyoruz (:
Teşekkür ederim değerli yorumun için <3

2000 TL reklamından geldim... Neden her reklam para içermek zorunda... Sunucuyu gayet normal... bazen de sardığıda oluyor fakat PARA gameplay'in üstüne...

Ah Sunucu Türk sunucusuydu pardon. Keşke milletimiz Gameplay > Para Ödülü olayını anlasa
Onun dışında sunucuda problem yok. Gayet Zaman geçirebileceğiniz bir sunucu.

@KnightForApplez hocam selam, arkadaşın yerine sana açıklama yapayım. Ah türk sunucusuydu pardon gibi şeyler hoş yaklaşımlar değil. Adam burda oynayarak para kazan demeye çalışıyor. İnsanlar bunun için rekabet ediyor ve hoş bir ortam oluşturuyor. Bunlarıda düşünün lütfen.
Birazcık sinirliydim kusura bakmayın... Uyarıyı alıcaz artık... Silmem pek birşey deyiştirmez...

2000 TL reklamından geldim... Neden her reklam para içermek zorunda... Sunucuyu gayet normal... bazen de sardığıda oluyor fakat PARA gameplay'in üstüne...

Ah Sunucu Türk sunucusuydu pardon. Keşke milletimiz Gameplay > Para Ödülü olayını anlasa
Onun dışında sunucuda problem yok. Gayet Zaman geçirebileceğiniz bir sunucu.

Değerli yorumun için teşekkür ederim, sunucuda gameplay'e de önem veriyoruz, gameplay'i iyileştirme amaçlı onlarca sistemimiz de var zaten.

Oyunculara aynı zamanda ödül de veriyoruz, gameplay'imizin kötü olduğu anlamına gelmiyor ki bu.
@KnightForApplez hocam selam, arkadaşın yerine sana açıklama yapayım. Ah türk sunucusuydu pardon gibi şeyler hoş yaklaşımlar değil. Adam burda oynayarak para kazan demeye çalışıyor. İnsanlar bunun için rekabet ediyor ve hoş bir ortam oluşturuyor. Bunlarıda düşünün lütfen.

<3

Birazcık sinirliydim kusura bakmayın... Uyarıyı alıcaz artık... Silmem pek birşey deyiştirmez...
Estağfurullah hocam uyarıya falan gerek yok, canın sağ olsun.

Konu tasarımınızı beğendim sunucunuza da mutlaka uğracağım :)

Son düzenleme:
Konu tasarımı efsane okurken gözlerimi kapatamadım düştüm adeta..

Güncelleme Notu:

• Sunucumuza yeni başlayan oyuncuların sistemleri daha iyi kavrayabilmesi adına, sunucuya ilk girişte "tutorial" adı altında birkaç sistemin önizlenimi gösterilmesi eklendi.​
• Spawner sistemimizi yeniden sıfırdan kodladık, daha optimizeli halde, piyasadaki en iyi spawner sistemi haline getirdik.​
• Lobimizde yaşanan, sunucuya bağlanmayı engelleyen birtakım sorunu çözdük.​

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı