64 GB vds ne yapabilirim? MineCraft sunucu hariç. | Hosting ( batihost )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aetria
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 846

Aetria

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
4
Minecraft
Aetria
Elimde 64 GB Ram vds
var ancak minecraft sunucusu
haricinde ne yapabilirim?
Lütfen fikirlerde bulununuz.​

Farklı oyun sunucuları açabilirsin , up-down için kullanabilirsin , ts3 sunucusu açabilirsin , 7/24 açık tutacağın bir uygulama varsa onu orada açık bırakabilirsin , web siteni barındırmak için hosting sistemi kurabilirsin , discord botunu kurabilirsin.

Farklı oyun sunucuları açabilirsin , up-down için kullanabilirsin , ts3 sunucusu açabilirsin , 7/24 açık tutacağın bir uygulama varsa onu orada açık bırakabilirsin , web siteni barındırmak için hosting sistemi kurabilirsin , discord botunu kurabilirsin.
Yorumun için sağ ol, eski ortak :)

Minecraft sunucusu açmak isteyenlere kirala :D

Bilgisayarın gibi kullan veya 7/24 açık tutman gereken bişey varsa onun için kullan hiçbir işine yaramazsa sat.

Discord adresiniz varsa detaylı konuşabiliriz.

birkeresinde hub sunucu açmak için tüm oyunları toplamıştım 64gb satın almıştım sonra okul nedeniyle ara verince benimde boşa çürüdü
7/24 açık tutmak için ben genellikle 1gb satın alıyorum 64gb için napılır aklıma gelmiyor :/

64 GB'ı tamamen harcayabileceğin hiçbir şey yok kfldj Ben bi film sitesi kurmaya çalışıyorum ama yani onlar bile 64 gb yemiyor. Hali hazırda bir projen de yoksa bence kirala sunucunu.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl