Çözüldü 64+GB li bir server açacağım. Yardım lazım konu içerisine gelebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HelloKity1561

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
NightRider_

Discord:

NightRider_#0001

Başlıktada yazıldığı gibi 64GB den daha fazla miktar ram verebileceğim bir server açacağım. Her şey tamam ancak aklıma takılan sorunlar şunlar
- Reklam en iyi yoldan nasıl yapabilirim?
ve Factions, Skyblock, Bedwars, Eggwars, The Bridge, Skywars, Katil Kim oyun modu olacak toplam kaç GB Ram yer ? (Bungeecord)
- Yetkili ekibimi nereden bulabilirim? (Önemli olan ciddiyet ve akıl yaşı)
Sunucuyu herhangi bir saldırıdan nasıl koruyacağım

(Biraz fazla soru sormuş olabilirim, özür dilerim)

Merhaba bize discord üzerinden ulaşabilirseniz seviniriz.

Tunc#2862

Ücretsiz reklam sağlayan hostingleri tercih edebilirsin veya reklam payası ayırabilirsin.

ve Factions, Skyblock, Bedwars, Eggwars, The Bridge, Skywars, Katil Kim oyun modu olacak toplam kaç GB Ram yer ? (Bungeecord)
64 gb yeterli diye düşünüyorum.

MC-TR'de yetkili alımı konusu açabilirsin.

DDoS gibi şeyleri vds sağlayıcısı engeller bot saldırılarını ise botsentry gibi pluginlerle engelleyebilirsin.

Discord üzerinden bana ulaşabilirseniz size dtaylı bilgi verebilirim.

Ücretsiz reklam sağlayan hostingleri tercih edebilirsin veya reklam payası ayırabilirsin.

64 gb yeterli diye düşünüyorum.

MC-TR'de yetkili alımı konusu açabilirsin.

DDoS gibi şeyleri vds sağlayıcısı engeller bot saldırılarını ise botsentry gibi pluginlerle engelleyebilirsin.
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim
Discord üzerinden bana ulaşabilirseniz size dtaylı bilgi verebilirim.
Bi arkadaştan gerekli bilgiyi aldım, yine de teşekkür ederim

Başlıktada yazıldığı gibi 64GB den daha fazla miktar ram verebileceğim bir server açacağım. Her şey tamam ancak aklıma takılan sorunlar şunlar

(Biraz fazla soru sormuş olabilirim, özür dilerim)
100 bin abone üstü youtuberlar çok büyük kitleler yollayabiliyorlar sunucuya. Örneğin Göksel Kırca'dan yeni reklam almış ve yeni açılmış bir sunucu şuan 60 online çekiyor. MC-TR ve başka forumlardan banner alarak bu sayıyı 200'e kadar çıkartabilirsin. Tabi sadece mc-tr'den banner alarak değil.

-ve Factions, Skyblock, Bedwars, Eggwars, The Bridge, Skywars, Katil Kim oyun modu olacak toplam kaç GB Ram yer ? (Bungeecord)
Faction ve skyblock için toplam 8 gb ram bile yeterli olacaktır ama birden fazla arena ile çalışan ve her arenası ayrı ayrı ram yiyen, katil kim, eggwars, bedwars ve diğer oyunlar bir hayli ram yiyecektir. 64 GB'ın kaldıracağını düşünmüyorum.

Yetkili ekibini MC-TR'ye konu açarak veya sunucunu açtığın zaman yetkili alım formlarını açarak toplayabilirsin.

Ddos korumanı hostingin sağlar. Bot koruması, vpn koruması, crash koruması ve anti bug gibi bir çok şeyi senin halletmen lazım. Anti BOT, Anti VPN gibi korumaları bungee'ye kurmanı tavsiye ederim.

Başarılar dilerim ❤️

Son düzenleme:
AntiBot için Aegis
Crash saldırıları için SpigotGuard öneririm.

DDOS'u aldığın hosting halletmeli.

Reklam konusunda keyubudan alırsan mctr de neredeyse bütün reklam haklarına sahip olabilirsin.​

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim bu kadar bilgi yeterli olacaktır bana :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl