60HZ / 75HZ Farkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aisa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.469
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aisa

dobro vecer
Elmaslar
65
Discord İzni
Minecraft
Maysacim
X
@maysacim

Discord:

Aisa#6155

Arkadaşlar selam. Yaklaşık 1.5 yıldır 75hz Monitör kullanıyorum (aslında kullandığımı sanıyordum.). Bilgisayarımı son sıfırladığımda monitör değerini 75HZ yapmayı unutmuşum. Gariptir bir farklılık sezmedim (çok fazla oyun oynamıyorum ondan olabilir.). Ama 75Hz e yükseltince aradaki farkı kolay bir şekilde hissedebiliyorum. Sadece oyunda değil genel olarak bilgisayar kullanımımda da farklılık oluyor. Sizce gerçekten 75Hz ile 60Hz arası bir fark var mı? Yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum. Tecrübesi olan arkadaşlar belirtirse sevinirim.

Fark olmasaydı 75 hz üretilmezdi?

60HZ ve 144HZ arasında da gözle görülebilir bir fark var fakat milisaniye kadar bir fark, evet kendini hissettiren bir fark fakat dikkatli olman şart. Yani böyle düşünürsek de gözlemlesen bile 60HZ ve 75HZ arasında bir fark sezemezsin. 60 ve 144HZ ile bariz bir şekilde belli olur fakat 15 HZ'lik farkı sezebileceğini zannetmiyorum.

aralarındaki farkı sadece video kaydı alıp yavaşlatarak izlersen anlayabilirsin gözle görülmüyor maalesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl