6 Şubat 2023 Depremi

bilirkisii0

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
18
Minecraft
access

Discord:

bilirkisii0

11 ilimizin etkilendiği 6 Şubat 2023 deprem felaketinin üstünden 3 yıl geçmiş yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
Allah devletimize zeval vermesin deprem bölgelerine binlerce konut yapıldı depremzedeler için.

2023 den bir görüntü
1770324787144.webp

2026 dan bir görüntü
1770324742502.webp

Tekrardan başımız sağolsun.

Ekli dosyalar

• 1770324673384.webp
    1770324673384.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 26
Allah birdaha kimseye yașatmasın çok kötüydü

Allah böyle bir felaketi bir daha bizlere ve ülkemize yaşatmasın. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum.
Saygılarımla.

Milletimizin başı sağolsun.

Umarım önlem alınıp temeli sağlam evler yapılır bizim için büyük bir kayıp oldu Allah rahmet eylesin vefat edenlere...Depremin 6. günü oradaydım

Allah böyle bir felaketi bir daha bizlere ve ülkemize yaşatmasın. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Çok kötü bir gündü tekrarı umuyoruz olmaz.

11 ilimizin etkilendiği 6 Şubat 2023 deprem felaketinin üstünden 3 yıl geçmiş yakınlarını kaybedenlere baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.
Allah devletimize zeval vermesin deprem bölgelerine binlerce konut yapıldı depremzedeler için.

2023 den bir görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 280007

2026 dan bir görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 280006

6 Şubat depremini bizzat yaşayan olarak söylemek gerekirse ben o gün cok şey yaşadım enkazdan bağıran mi dersin artçı depremi hissederek guvenli alan aramak mi tarif edilemez. Alin size yaşanmış Bir kişiden kare.
images.webp

Bura benim yaşadığım mahalle adıyaman

2023 den bir görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 280007

2026 dan bir görüntü
Ekli dosyayı görüntüle 280006

Rabbim bi daha yaşatmasın hiçkimseye ...

Unutmadık, unutmayacağız. 6 Şubat depreminde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum.

#adıyaman #deprem #6şubat.webp

Not: Yukarıda gördüğünüz saat kulesi, depremin gerçekleştiği saat olan 04.17’de durdu ve bir daha çalışmadı. 6 Şubat günü insanlar saat kulesinin olduğu yerde yürüyüşler yapıyor. Gerçekten çok kötü günlerdi.

asdad.webp
Deprem zamanında çektiğim bir fotoğraf...

Unutmadık, unutmayacağız. 6 Şubat depreminde kaybettiklerimizi rahmetle anıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 283252

Not: Yukarıda gördüğünüz saat kulesi, depremin gerçekleştiği saat olan 04.17’de durdu ve bir daha çalışmadı. 6 Şubat günü insanlar saat kulesinin olduğu yerde yürüyüşler yapıyor. Gerçekten çok kötü günlerdi.

Ekli dosyayı görüntüle 283253Deprem zamanında çektiğim bir fotoğraf...
Unutmadık unutmayacağız

Allah yardımcımız olsun. Deprem bölgesinde olmasamda 5 arkadaşım hataydaydı. 3'ü döndü ancak 2 arkadaşımı kara toprak aldı...

Tüm deprem zedelere geçmiş olsun Allah kimseye tekrar yaşatmasın.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl