Çözüldü 6 GB RAM 120GB SSD CPU XEON E5 Sunucu Ne Kadar Kişi Kaldırır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mutlz

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
6
Minecraft
Mutlz

Discord:

Mutlz

6 GB RAM 120GB SSD CPU XEON E5 Sunucu Ne Kadar Kişi Kaldırır?
ItemsAdder Olcak Sadece Betterranks ve CustomESC için
Bide ClearLagg
Kaç Kişi kaldırır?

Bide ClearLagg
Kaç Kişi kaldırır?
Şimdi versiyon üst sürüm düşünsek hatalı pl skriptleri düşünsek hadi buna ping vb katsak max 30 oda çok iyi bir optimizasyon paketin olması gerek 6 gb az bir ram miktarı işlemci idare eder ssd disk çok az 120 gb yerine 500 gb olsa ileriye dönük olurdu.

Sürüm: 1.16.5 Bu arda Sağol'un Teşekürler

Paket optimizasyonunuz çok iyi olursa crack vs kullanmaz ve hatasız yani 4 4 lük bir paket yaparsanız max 20 kişi düşünürüm.

xeonla bu devirde zor. pek eklenti kuramazsin 10-20 eklenti var desek buyuk ihtimal max 15 civari oyuncu kaldirir eklentisiz 20 derim

Şimdi versiyon üst sürüm düşünsek hatalı pl skriptleri düşünsek hadi buna ping vb katsak max 30 oda çok iyi bir optimizasyon paketin olması gerek 6 gb az bir ram miktarı işlemci idare eder ssd disk çok az 120 gb yerine 500 gb olsa ileriye dönük olurdu.
Anarşi felan açmıyorsan 500 gb ssdye hatta 120 gba bile gerek yok ben açacağım sunucumda 2 vds kullanacağım 60 60 120

Bide ClearLagg
Kaç Kişi kaldırır?
4 Eklenti var demiş arkadaş, 4 eklenti 1,2si ağır eklenti 3.5 gb rami eklenti ve pakete verirsek optimizasyonu ile 0.5,1 gb windows,linux işletim sistemi işte, 1.5 gb ram kalır, her oyuncuyu 100 mb den düşünürsen 15 kişi kaldırır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl