Çözüldü 6 Ay Boyunca Giriş Yapmayanların Herşeyi Silinsin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dayıoğlu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.840
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapabilecek kişi çıkmaz[DOUBLEPOST=1520276322,1520276119][/DOUBLEPOST]Yapabilecek kişi çıkmaz

Belki yapılabilir bir deneyeceğim :D 20 tics 1 saniyeyse onu 6 ay olduğunu düşünün :O
Yapılsa bile lag oluşturabilir.
Saniye başına değil saat başına yaparız. Hem tps'yi düşürmez.

6 Ay girmediğini nasıl anlayacaklar?
skyblock asadmin kodlarını loglatan sw ler var.gunluk log kontrol edenler ha bide senede bir bütün adaları ve kayıtları sılıp para ile alınan seylerı gerı verıyorlar ornegın LCTR

6 ay boyunca giriş yapılmayan hesaplar, otomatik olarak şu bölümlerden silinsin.
Sıralama sistemleri, Süreli VIP, Kayıt bilgileri, Oyun içi eşyalar ve diğerleri
Bunu nasıl sağlayabilirim?
Öncelikle Neden böyle bir düşünceye kapıldınız
essentials'da yer açmak derken ben onu cözemedim
ve bir arkadaşımızın sözüne katılıyorum adam belki ailevi sıkıntılarından bıraktı 6 ay sonra geri dönücek?​

Siz müşterisiniz ve bu dediğiniz şeyi yapabilecek yüzlerce aday var.Belli bir ücret karşılığın da bu istediğiniz olayı yaptırabilirsiniz.''Y apabilecek kişi olduğunu sanmıyorum. '' Demeniz en büyük yanlışlarınızdan biridir.Minecraft bu zamana kadar gelebildiyse yaptıklarından geldi.Yapan bu forumdan belki çıkmayabilir fakat yabancı forumlardan kesin olarak çıkar.

Java Kodlamasiyla İlgisi Olan Tek Kişi @Twenor42 Yaparmi Bilmem Ama Java Kodlamayi Biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl