! metemoii#9257
Döner ekmek :D en iyisiHerkese merhaba. Netflix almak için kartıma para yüklemiştim. Aldım şimdi fakat kartımda 5TL kaldı. Ay başında 2,3TL gibi bir miktar para kesiyorlar ve param yarı yarıya azalmış oluyor. 5TL ye alabileceğim bir şeyler varsa yazın lütfen. Teşekkürler :)
tengri#7983
EmirhanSHN#9040
Bana atabilirsin.Herkese merhaba. Netflix almak için kartıma para yüklemiştim. Aldım şimdi fakat kartımda 5TL kaldı. Ay başında 2,3TL gibi bir miktar para kesiyorlar ve param yarı yarıya azalmış oluyor. 5TL ye alabileceğim bir şeyler varsa yazın lütfen. Teşekkürler :)
venicix
Döner ekmek :D en iyisi
Tavuk döner 5,5TL ona param yetmiyor maalesef. :(Döner alabilirsin ama bol at etli :d
Geri dönüş yapıldı.skyblock plugin paketi verebilirim ? Kendim yaptım internette yok ilgilenirsen yaz
İstek attım :)Discord ulaş bir şeyler önereyim; Avelis#1668
5tl'e domain alabiliyor muyum ?Domain
Godaddy'de indirim kuponu ile yeni hesap açacak olursan alabiliyorsan baya ucuza diye biliyorum5tl'e domain alabiliyor muyum ?
link atar mısın ? aklımda almam gereken bir alan adı var. ucuza gelmiş olur :)
dostum indirim kuponum yok. nereden temin edebilirim ? internettekilere bakayım bi'.Godaddy'de indirim kuponu ile yeni hesap açacak olursan alabiliyorsan baya ucuza diye biliyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!