Paylaşım 50x50 Ox Event Alanı (Kale Teması)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SnowySushi

Üzgünüm, dengim değilsin.
Elmaslar
204

Discord:

SnowySushi#1869

Yakın zamanda TaşCraft NW sunucusu için yaptığım event alanını sizinle paylaşmak istedim. Görsellerini buraya bırakıyorum. Nasıl olmuş fikirlerinizi merak ediyorum.

50x50 Ox Event Alanı;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

200x200 Spawn ve 30x30 Lobi Konusu;

Haritayı paylaşmamın sebebi güzel bir mantıkla yapılmış olması, yarışmadan elenen oyuncular tekrardan event alanına gelerek hem gezebiliyor hem de istedikleri yerden ox eventini izlemeye devam edebiliyorlar.

Gelişimini izlemek mükemmel bir şey. Ellerine sağlık, fıstık gibi bir şey çıkarmışsın ortaya. Bu tarzda Hub Spawn tasarımı yapabilirsin, felaket tutacaktır.

Gelişimini izlemek mükemmel bir şey. Ellerine sağlık, fıstık gibi bir şey çıkarmışsın ortaya. Bu tarzda Hub Spawn tasarımı yapabilirsin, felaket tutacaktır.
Büyük ve ücretsiz bir harita yapmak istiyorum ancak ikinci monitörüm bozuldu :(

Bu arada teşekkür ederim.

Mimari cidden çok güzel ama, kırmızı ve yeşil olan kısımları beğenmedim. Beğenmedim ama başka nasıl yapılabilirki daha farklı nasıl yapılabilir??
ELLERİNE SAĞLIK.

Mimari cidden çok güzel ama, kırmızı ve yeşil olan kısımları beğenmedim. Beğenmedim ama başka nasıl yapılabilirki daha farklı nasıl yapılabilir??
ELLERİNE SAĞLIK.
Belki yeşil ve kırmızının başka tonları kullanılabilir ama fotoğraf çekimi için bu tonlar daha iyi. Bu arada teşekkürler :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl