Ücretli 500+ Oyuncu Deneyimli Devloper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TahaEren

Zombi Geldi, Beni Yedi
Onaylı Satıcı
Elmaslar
58
Minecraft
Talha1016

Discord:

taheren1016

Ben Talha Eren, yıllardır Minecraft evreninde tutkulu bir oyuncu ve geliştiriciyim. Bugüne kadar sayısız sunucu kurdum, modlama yaptım ve topluluklar yönettim. Deneyimlerim arasında:

Teknik Uzmanlık: Java ve Bedrock sürümlerinde sunucu optimizasyonu, plugin entegrasyonu ve web geliştiricliği . Bir sunucuyu sıfırdan ayağa kaldırmak için gereken her şeyi biliyorum – hosting seçiminden güvenlik ayarlarına kadar.

Topluluk Yönetimi: 500+ oyuncuya ev sahipliği yapan sunucularda geliştiricilik yaptım, etkinlikler düzenledim ve oyuncu etkileşimini artıracak sistemler geliştirdim.
Yaratıcı Projeler: Survival, Skyblock, Towny ve RPG temalı sunucular kurdum; birinde özel bir ekonomi sistemiyle oyuncuların gerçek zamanlı ticaret yapmasını sağladım.

Şimdi yeni bir maceraya atılıyorum: Yeni bir projelerde yer almak istiyorum.

Neden ben? Çünkü uzun zamandır piyasada calistım ve reklam gibi alnalarda ciddi deneyimler elede ettim.Bu alanda kendimi olabildigince gelistirdim ve gelsitirmeye devam ediyorum.

İletisim & Dc: tahaeren1016

Artik gelistiricilik yapmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl