Bulundu +50 Online RedAppleNW Geliştirici Arıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterArchery

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
78

Discord:

waterarchery

Merhaba dostlarım,biz 3 ortak olarak RedAppleNW sunucumuzu 19 mayıs tarihinde açtık ve bu geçen 2 haftalık sürede güzel bir oyuncu kitlesi topladık.Şuanda sunucumuzda sadece OPSkyblock var ve bu bize yetmemeye başladı.Emek Sky,Faction gibi oyun modları da açmak istiyoruz ve en iyisini yapmak istiyoruz.Eğer sende sunucumuzda maaşlı olarak geliştirici olmakla ilgilenirsen aşşağıdaki formu doldurabilirsin.

İsim:
Önceki Tecrübeler:
Neden Biz:
Neden Siz:

Daha hızlı geri dönüş için discord adresimi ekleyebilirsiniz.

WaterArchery#0158​

İsim: Burak
Discord: brkctns0#1521
Önceki Tecrübeler: Birçok Sunucuda Görev Aldım Hatırlamıyorum 1.5 2 Yıl Tecrübem Bulunmaktadır
Neden Biz: Zor Durumda Kaldığınız İçin

Neden Siz: Tecrübem Olduğu İçin

İsim: Koray
Discord: Koray_HD#5514
Önceki Tecrübeler: 5 Yıldır mc oynamaktayım ve bu sürede kendimi çok fazla geliştirdim ve genel komutları tamamen biliyorum.
Neden Biz: Sunucunuzu Sevdim Ve Kendimi Daha Çok Geliştirmek İçin.
Neden Siz: Tecrübeli ve bilgiliyim

Merhaba dostlarım,biz 3 ortak olarak RedAppleNW sunucumuzu 19 mayıs tarihinde açtık ve bu geçen 2 haftalık sürede güzel bir oyuncu kitlesi topladık.Şuanda sunucumuzda sadece OPSkyblock var ve bu bize yetmemeye başladı.Emek Sky,Faction gibi oyun modları da açmak istiyoruz ve en iyisini yapmak istiyoruz.Eğer sende sunucumuzda maaşlı olarak geliştirici olmakla ilgilenirsen aşşağıdaki formu doldurabilirsin.

İsim:
Önceki Tecrübeler:
Neden Biz:
Neden Siz:

Daha hızlı geri dönüş için discord adresimi ekleyebilirsiniz.

WaterArchery#0158​
Discord adresiniz hatalı, siz istek atın. Burak Çakır#5625

Discord adresinizde bir yanlışlık var. Lütfen adresime istek atın:
Demon#5367
Buradan daha detaylı konuşabiliriz.

İsim:Emre
Yaş 16
Discord: kr4ken#5940
Önceki Tecrübeler: kendi sunucularım oldu komutlara hakimim ve insan ilişkilerim gelişti
Neden Biz:çünkü işinizi ciddiye alıyorsunuz, bu ciddiyet beni etkiledi
Neden Siz: online sürem fazla ve insanlarla sinirlenmeden iletişim kurabiliyorum

İsim: Kaan Çabuk
Discord: KaanOfficialSKY#6177
Önceki Tecrübeler: Plugin Topladım Editledim , Skript Paketi Topladım , Birden çok Build Yaptım Ve Beğenildi Vb.
Neden Biz: Serverınız İyi Tecrübeside Öyle O Yüzden Sizi Her Zaman Tercih Ediyorum! Daha İyiye!
Neden Siz: Küfür , Argo Kullananları Uyarırım , Mute Atarım Ve Kurallara Uyarım , Terbiyeliyimdir Vb.

Osman
16
Discord:Ozy#2850
Tecrübe: Java ile eklenti kodlayabilriim skript kodlayabilirim daha önce çoook plugin paketi yaptım ücretli satış gerçekleştiriyorum.
Neden siz: Yardıma ihtiyacınız var gibi görünüyor, emeklerimizin de karşılığını vereceğiniz kanaatindeyim.
Neden ben: Çünkü ihtiyacınız olan tecrübeye sahibim.Twitch de kodlama yayınları yapıyorum sorunlarınıza gözünüzün önün de çözüm bulabilirim. Yakında forumda premium ve onaylı satıcı olacağım inşallah yani güvenilirlik sorunu yaşamazsınız.

Ortaklık, büyük iştir güvendigin kişileri al.
:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl