Çözüldü 5-10 tps alıyorum yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VerseTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 913
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

VerseTR

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6
Minecraft
VerseTR

Discord:

Verse#2464

Öncelikle flaglarını güncellemen gerekecek. Onun haricinde hunilere çözüm getirmen gerekecek. Hem sınırlayıp hem de MFHoppers kullanırsan oyun akışı sağlanmış olacaktır. floAuction içinde floauction ın güncel versiyonlarını iAucs tarzında ismi olanları kurarsan iyileştirmeleri bir tıkta olsa yapmış olacaksın. Tüm bunların yanında bir de fluxSpigot kullanırsan her şey rayına oturmaya başlar. Flux spigotu kurduktan sonra yani sunucuya atıp sunucuyu 1 kere açtıktan sonra sunucunu kapat. flux.yml dosyasından disable-mob-ai kısmını false yap.

Öncelikle flaglarını güncellemen gerekecek. Onun haricinde hunilere çözüm getirmen gerekecek. Hem sınırlayıp hem de MFHoppers kullanırsan oyun akışı sağlanmış olacaktır. floAuction içinde floauction ın güncel versiyonlarını iAucs tarzında ismi olanları kurarsan iyileştirmeleri bir tıkta olsa yapmış olacaksın. Tüm bunların yanında bir de fluxSpigot kullanırsan her şey rayına oturmaya başlar. Flux spigotu kurduktan sonra yani sunucuya atıp sunucuyu 1 kere açtıktan sonra sunucunu kapat. flux.yml dosyasından disable-mob-ai kısmını false yap.
flagları güncellemek derken hocam, flag nedir ?

Gördüm kadarıyla şöyle söylemek istiyorum
SkQuery ,FeatherBoard ,MineResetLite hata vermiş.

Skriptlerinizin çoğu Error vermiş skriptler lag yapabilir ve:

VipZero,CRanks,Essentials, güncel olmayabilir eklentileri güncelleyin veya uyumlu sürüm yüklemeyi deneyin.

flagları güncellemek derken hocam, flag nedir ?
Kod:
java -Xms10G -Xmx10G           -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:-OmitStackTraceInFastThrow -XX:+AlwaysPreTouch  -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=8 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=true -Daikars.new.flags=true                -jar paperclip.jar nogui

Üstteki kodun 10g kısmını var paperclip kısmını değiştirip kullanabilirsin.

Gördüm kadarıyla şöyle söylemek istiyorum
SkQuery ,FeatherBoard ,MineResetLite hata vermiş.

Skriptlerinizin çoğu Error vermiş skriptler lag yapabilir ve:

VipZero,CRanks,Essentials, güncel olmayabilir eklentileri güncelleyin veya uyumlu sürüm yüklemeyi deneyin.
bu pluginler yine aynıyken tps oranım 19 ile 20 arasındaydım hocam, son 5-6 gündür tps bu hale geldi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Kod:
java -Xms10G -Xmx10G           -XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:-OmitStackTraceInFastThrow -XX:+AlwaysPreTouch  -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=8 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=true -Daikars.new.flags=true                -jar paperclip.jar nogui

Üstteki kodun 10g kısmını var paperclip kısmını değiştirip kullanabilirsin.
1 saat içinde bakıma alıp denicem, teşekkürler

Aradan neredeyse 3-4 saat geçmiş ki bu bir saatlik bakım içerisinde de net bir sonuç alabildiniz mi? Olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum.

Aradan neredeyse 3-4 saat geçmiş ki bu bir saatlik bakım içerisinde de net bir sonuç alabildiniz mi? Olumlu veya olumsuz cevabınızı bekliyorum.
hunilerin yaptığı lagı gidermek için spigot.yml deki hız ayarlarını şu hale getirdim;

hopper-transfer: 24
hopper-check: 24
hopper-amount: 6

tps 12 16 arasında şuan,

ek olarak spigotmc deki optimize ayarlarını bukkit.yml server.proteties paper.yml ve spigot.yml ye uyguladım

sunucuda olmasada olur dediğim pluginleri kaldırdım;

TopLite, floauction, İtemHolo

TPS değeri 18'in altındaysa düzeltmeniz yararınıza olacaktır

TPS değeri 18'in altındaysa düzeltmeniz yararınıza olacaktır
akşam tekrar bakıma alcam, bi kaç şey daha var aklımda,

Bişey sorcam bilen birisi cevaplayabilirmi;

skript klasörümde 41 tane ayrı ayrı skript var, bunları tek dosyaya birleştirsem yararı olur mu ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl