5-10 Dakikanı Ayırır mısın ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Black-Spy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.420
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Black-Spy

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
209
Minecraft
TOM547
Merhabalar ben Berkay namı değer Black-Spy sizlere biraz içimi dökücem, artık doldum ve böyle gitmeyeceğini anladım ve sizlere birazda olsa içimi dökmek rahatlamak istedim. Bakın arkadaşlar şu zamana kadar 30 - 40 tane kız arkadaşım(sevgilim) oldu hepsiyle aynı şeyi yaşadım sabahtan kalkıp gezmeler, öğle pahalı yerlerde yemek yemeler sonra biraz oturup eve gitmekti, ama hayatın son 11 ayına bir kız damga vurdu ama öyle böyle değil çok aşırı sevdim yani sanki aradığım ilişki buymuş gibi hisse ve ttim ve o diğer kızlardan farklıydı, parana, tipine değil sevgine bakıyordu, normalde bir yere taksi veya abim bırakırdı fakat bu kız para göz değil artist değildi tam tersiydi bir yere toplu taşıma ile gidip geliyorduk ben buna aşırı kapıldım hatta öyle böyle değil bu kız beni zor zamanlarımda yanımda oldu sarıldı hatta hasta olduğumda annem babam evde olmadığında geldi yemek yaptı, ilacımı içirdi. Ben bu kıza tabiri rica etse çarpıldım gözüm ondan başkasını görmüyordu fakat ilişkimizin 10. ayında olaylar git gide ciddileşmeye başladı. Beni ilk başka arkadaşlarımdan kıskanmaya başladı, sonra bana dm'den mesaj atan bütün kızlarla kavga etmeye başladı bu hali hiçte normal değildi sonra 10. ayın ortasında bir kafede buluştuk ve oturduk konuştuk bana dedi sen benimsin dedi ve öptü kalktı masadan işte son bir gün aradım açmadı mesaj attım görmedi babasıyla konuştum evede gelmemiş anneside arkadaşına gitti dedi arkadaşını aradım o çıktı dedi seni bir daha gözüm görmesin dedi ve kapattı ve saat tam 22:20'te beni aradı ve bitti dedi şu anda bunları nasıl yazdığımı bilemiyorum böyle değişik bir duygu yaşıyorum forumda beni seven, sevmeyen herkese teşekkürler, foruma 1 - 2 gün gireceğim fakat öyle tam aktif olmuyacağım beni anlayışla karşıladığınız için teşekkürler.

Benzer şeyleri bende yaşadım. Yaklaşık 1,5 senedir ne bir sevgilim,yada kız arkadaşım oldu. Yaşadığım olaylardan sonra bıraktım bu işleri. Belki ilerleyen zamanlarda istediğim kriterlerde birini bulurum fakat uzun sürecek. Geçmiş olsun berkaycım.

ben daha 14 yaşımdayın inan senin yaşadıklarının benzerliklerini yaşadım 5 aylık ilişkimiz olmustu ve çok gereksiz bir sebebden dolayı ayrılmıştı.YAK AGA YAK

ben daha 14 yaşımdayın inan senin yaşadıklarının benzerliklerini yaşadım 5 aylık ilişkimiz olmustu ve çok gereksiz bir sebebden dolayı ayrılmıştı.YAK AGA YAK
14 Yaşında yaşadığın ilişki ilişki değildir kardeşim. Zevkine yapıyorsunuz. Bizim yaşımıza gelince ilişki,aşk neymiş tam öğreneceksiniz.

Bak 14 ile 17 arasında 3 yaş fark var artık o ergenlikten kurtuluyorsun siz çıkarken 2 şey için çıkıyorsunuz ya kızı elleyip hava yapmak, ya da öpmek başka bir şey değil yani. Yada kızlar seni kullanıyordur anca bu çünkü daha ergenlik vs... herşey yeni yeni geliyor o yüzden.

Bende böyle şey yaşadım ama sen yok yaşadığım hiç böyle koymamıştı.15-20 Kızla Cıktım Lise Hayatım Boyunca En Son YGS'den 3-4 ay önce bizim okula bir kız geldi benim ozamanlar kız arkadaşım var kız sınıfa bir girdi kıza tutuldum eve gittim felan kendine gel berke felan diyorum. Yarın birdaha okula gittik kız arkadaşım ayrılmak istiyorum dedi sebebini sordum kızdan gözlerini alamıyorsun felan dedi bende birşey diyemedim. Sonra ayrıldık felan ben gidip kıza acılacaktım sonra yanlışlıkla kanka oldum bana okulda hoşlandıgı cocukları felan anlatıyordu bana cok koyuyordu bu beni hep kanka olarak görüyordu en son LYS'ye girmeden once kendimi toparlıyamıyorumdum derslere odaklanamıyordum felan gitcem kıza söylicektim o gün kızın yanına gittim dedim ben seni seviyorum dedim yüzüme baktı tam gidiyordu dediki benim sevigilim var dedi o gün gidip eve motoruma bindim elim ne kadar ayarsızca bastım gaza o gün trafik ısıklarına carpmıstım ve hala ayagım kırık bir kız için yaptım bunları be...

Ehehehehs sen en azından sevdiğin ile vakit geçirebilmişsin benim sevdiğim bir kızla ilişkim hiç olmadı

14 Yaşında yaşadığın ilişki ilişki değildir kardeşim. Zevkine yapıyorsunuz. Bizim yaşımıza gelince ilişki,aşk neymiş tam öğreneceksiniz.
Bak 14 ile 17 arasında 3 yaş fark var artık o ergenlikten kurtuluyorsun siz çıkarken 2 şey için çıkıyorsunuz ya kızı elleyip hava yapmak, ya da öpmek başka bir şey değil yani. Yada kızlar seni kullanıyordur anca bu çünkü daha ergenlik vs... herşey yeni yeni geliyor o yüzden.
Ben hiçbir ilişkimi zevk için sevdiğim kıza ellemek için veya öpmek için yapmadım.Adam gibi sevdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl