Dostum kusura bakma fakat bir mineacrft forumund abunu kıyas yapmak mantıklımı sence ?şimdi hocam 125 tlye akıllı saat'ler çıktı arama fln yapabiliyorsun ne yapardınız bi söyleyin?
1- saati alırdım.
2-bu spawni alırdım.
bana sorarsanız spawnı alırdım çünkü saati bulabilsek bile spawnı arkadaş silince gider ancak saati durmadan satıyorlar zaten teknoloji gelişiyor türkiye büyüyor ve zenginleşiyoruz @LySoon'uda tebrik ediyorum çünkü türkiyedeki çok iyi bir build takımıyla beraber iyi işler çıkarıyor ve ülkemizin minecraft mimarları vs. gibi kendilerini tanıtıyorlar ve insana gurur geliyor
Fearlesdragon
Kardeşim Bu MCTR Forumunun Resmi Plug Dj Odasıdır Fazla Kişi Yok Diye Atıyorum.Güzel map olmuş sendende bu beklenirdi :)
Amacın ney plug.dj odana adam çekmek için yaptığın şeye bak gidip gidip konularda reklam yapıyosun.
Fearlesdragon
Yusuf Demir#4555
ImKami#9999
mantıklı değişebilirim orayıdaYeteneğinden şüphem yok Emir, lakin renkler pek bir birine olmamış gibi, Örnek vermek gerekirse spawn kısmı çok sade ve şahane olmuş, lakin markete bakacak olursak üst dekoru oldukça renkli ve alt kısmında sadece tek block kullanılmış (dıştan izlenim). Marketin üst tarafında ki dekoru sadeleştirip ve market de kullanacağın block stilini spawna uygun yaparsan şuan göründüğünden daha güzel görünecektir şahsi fikrim.
Teşekkürler beyfendi :)[DOUBLEPOST=1511206650,1511206325][/DOUBLEPOST]Güzel map olmuş sendende bu beklenirdi :)
:3 thxGüzel :)
:D 35 kr fln çay , ThxGökkuşağı renginde spawnları çok severim :D güzel olmuş ellerinize sağlık ekibinle @LySoon
bu arada bana bir çay borclusun foruma yeni geldiğimde söylemiştin :D
:)Gayet başarılı ancak @IYusuf_DemirI sende bi göz at sence iyimi bro xd
Türkiyede doğmadı diyelim :)[DOUBLEPOST=1511206873][/DOUBLEPOST]125TL vericek kcoa yürekli daha anasının karnından dogmadı :D
Doların farkı yine kendini gösteriyor :) Bizde 45 Dolar ediyor :p Dolar ile ödeme geçiyor mu?
mantıklı değişebilirim orayıda
Teşekkürler beyfendi :)[DOUBLEPOST=1511206650,1511206325][/DOUBLEPOST]
:3 thx
:D 35 kr fln çay , Thx
:)
Türkiyede doğmadı diyelim :)[DOUBLEPOST=1511206873][/DOUBLEPOST]
evet :) zaten TL nin değeri olmadığından bende dolar üzerinden hesaplıyorum ne işime yarar gibisinden. yavaştan yurt dışına alıştırmalar :)
ImKami#9999
ininal ile öyle bişey mevcutsa kolayca hallederiz , ama olmazsa banka hesabı vs o şekilde olabilir.:) Beklerim, dolar üzerinden satış var mı?
mudlusamoi#5646
Dönüyo demişsin güzel demişsin ancak konudaki resimlerden yapı pek iç açıcı gözükmüyor. Şahsen resimlere bakıp satın almamızı istiyor isen ben pek olumlu bakmazdım. En azından 2-3 dakikalık hızlandırılmış bir video ile gösterebilirdin (bu karışık haritayı).Ekonomik paket türünden değil biraz bu :D
Baya fazla detay var
içinde yürüdüğünüz yol bile spiral dönüyo vs
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!