4. Yıla Özel Çekiliş | Minefox Studio

Apcu

minefox.net/discord
Forum Geliştiricisi
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
270
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

📢 Takımın Genel Durumu & Gidişatı & Güncellemeleri HK. Geniş Kapsamlı Duyuru!

Selamlar, ben Minefox Studio ekibinin kurucusu Apcu! 2022 yılında Orion Project ismiyle kurduğumuz ekibimiz 4. senesinde. Geriye dönüp baktığımızda bu kadar süre nasıl geçti gerçekten inanamadık. Bu süre zarfında yüzlerce sipariş tamamlayıp topluluğa hizmet sunduk, sunmaya da devam edeceğiz.

Son 1-1.5 senedir kişisel sebeplerimden dolayı pek aktif olamıyordum ve takım biraz offline gibiydi. Bu işe ilk başladığımız zamanki aktifliğimiz yoktu. Aktifliğimizi engelleyen durumların çoğu ortadan kalktı ve artık eskisi gibi hizmet vermeye tekrardan başlıyoruz.

Bu kapsamda ilk adımlarımızı attık. Haritalarımızın tanıtımı ve portföy için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'i, modern bir arayüze sahip olan, sunucu sahiplerine çok detaylı istatistikler ve özelleştirme imkanı sunan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'u, oyuncuların sunucularda AFK bırakarak gelişmesini sağlamak için
'yi aktif ettik.

Site tarafına ek olarak sunucu sahiplerinin yetkililerinin aktifliğini detaylı şekilde takip edebilmesi için FoxStaffTracker eklentisini geliştirdik.

Bunlara ek olarak LeaderOS için 4 tane tema paylaştık, bunlar:
,
,
ve Retro. Temalarımızda klasik temalara ek olarak MC-MP oy sitesi için destek ekledik. Bu destekle beraber sitenizde en çok oy veren kişileri, son oy veren kişileri, dünya sıralaması gibi şeyleri gösterebiliyorsunuz.

Birçoğunuzun bildiği Xenforo forum yazılımı için Minecraft temalı
temasını geliştirdik.

İlk başladığımız zamanlarda yayınladığımız ücretsiz eklenti ve tasarımlar gibi 2 tane ücretsiz açık kaynak proje paylaştık. Bunlar:
ve

Bu haftalarda tüm ürünlerimize güzel güncellemeler atıp yeni ürünler paylaşacağız. Ürünlerimizin özgünlüğünü bir çoğunuz biliyorsunuz, aynı kalitede ve özgünlükte ürünler gelmeye devam edecek.

Bu 4 sene boyunca bizlere destek olan topluluğa ve ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizler için
sunucumuzda çekiliş kanalında 12 farklı kazananın belirleneceği güzel bir çekiliş başlattık, bol şans dileriz.

Ödüller:
◇ 1x FoxStaffTracker
◇ 2x aPvP
◇ 2x Blokhane Ember Xenforo Teması
◇ 2x FoxTimedRoles Discord Botu
◇ 2x FoxWelcome Discord Botu
◇ 3x Stok Ürünlerde Geçerli %25 indirim kuponu

Projeleriniz gerçekten mantıklı ve eksik kapatacak düzeyde Türkiyede böyle studioların var olması gurur verici aynı zamanda ürün ve hizmetleriniz kaliteli görünüyor başarılar MineFox Studio

4.Yılınızı kutlarım eski dostum daha güzel yerlerede geleceğinize inanıyorum.

4. Yılınızı en içten kutlarım yaptığınız her projeyi ve her işi severek takip ediyorum çekilişlerin ihtiyacı olan arkadaşlara çıkması dileğiyle

Projeleriniz gerçekten mantıklı ve eksik kapatacak düzeyde Türkiyede böyle studioların var olması gurur verici aynı zamanda ürün ve hizmetleriniz kaliteli görünüyor başarılar MineFox Studio
4.Yılınızı kutlarım eski dostum daha güzel yerlerede geleceğinize inanıyorum.
4. Yılınızı en içten kutlarım yaptığınız her projeyi ve her işi severek takip ediyorum çekilişlerin ihtiyacı olan arkadaşlara çıkması dileğiyle
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl