paysaae
UmarımGittikçe kendini geliştiriyorsun umarım böyle devam edersin.
omert1
paysaae
O logodan esinlenerek yaptım ama logodaki harflerin yapımı bana ait psd siyle duruyor kanıt isteyene foto atabilirimreborncraftın r harfini almış gibisin, mükemmel!
Esinlenmek herkesin yaptığı ve yapabileceği bir eylemdir, bunun için sana bir şey demem doğru olmaz. Fakat yapmış olduğun esinlenmek değil, kopyalamaktır..esinlenerek yaptım
Arkadaş kendisini geliştiriyor bunu yazarak sadece onun hevesini kırarsın. Logo güzel eline sağlık.Esinlenmek herkesin yaptığı ve yapabileceği bir eylemdir, bunun için sana bir şey demem doğru olmaz. Fakat yapmış olduğun esinlenmek değil, kopyalamaktır..
Hevesini kırdığını düşünmüyorum. Aslında yolun başındayken esinlenme ile kopyalama arasında olan farkı anlaması için yardımcı oluyorum. Ek olarak burası bir Forum platformu ve bu tarz eleştiriler normal karşılanmayacaksa neler normal karşılanacak? "mükemmel, güzel, hoş" gibi şeyler mi :D?sadece onun hevesini kırarsın.
bu tarz şeyleri kimse sevmez forumda düzgün eleştiri yapabilen ve bu konularda bilgili kişi sayısı çok az sen eğer dersen ki şurasını şöyle yap burdan örnekler al o kişide oraya yönelir ama gidip kopyaladın dersen o işten ister istemez soğur ve hevesi kaçarHevesini kırdığını düşünmüyorum. Aslında yolun başındayken esinlenme ile kopyalama arasında olan farkı anlaması için yardımcı oluyorum. Ek olarak burası bir Forum platformu ve bu tarz eleştiriler normal karşılanmayacaksa neler normal karşılanacak? "mükemmel, güzel, hoş" gibi şeyler mi :D?
Herkes ilk başta esinlenerek başlar bu işlere.Hevesini kırdığını düşünmüyorum. Aslında yolun başındayken esinlenme ile kopyalama arasında olan farkı anlaması için yardımcı oluyorum. Ek olarak burası bir Forum platformu ve bu tarz eleştiriler normal karşılanmayacaksa neler normal karşılanacak? "mükemmel, güzel, hoş" gibi şeyler mi :D?
Ağzına sağlık tam demek istediklerimi söyledin.bu tarz şeyleri kimse sevmez forumda düzgün eleştiri yapabilen ve bu konularda bilgili kişi sayısı çok az sen eğer dersen ki şurasını şöyle yap burdan örnekler al o kişide oraya yönelir ama gidip kopyaladın dersen o işten ister istemez soğur ve hevesi kaçar
Verilen tepkilerle belli oluyor bu dediğin. :)düzgün eleştiri yapabilen ve bu konularda bilgili kişi sayısı çok az
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!