3₺ diye reklam yapılan şeye 10₺ istemek

acrossfire

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
20
Minecraft
DonsuzMeymun

Discord:

man a man#8656

reklamları görüp panelden bakmadan direk 3₺ lik ödeme yaptım.
eski fiyat.png

asd.png

Sonra panelden bakim dedim fiyatların hepsi %60 daha pahalı.
panel fiyat.png
ticket attım gelen cevap:
asdfg.png

en az 10 gündür fiyatlar bu vaziyette reklamdaki fiyatı ile paneldeki arasında %60 fiyat farkı var.
neyse 2₺ daha veriyim alim dedim ne olacak derken :
dasds.png
5₺ daha para ver portumuz yok diyorsunuz.

hep şikayet görüyordum zamanında sizle alakalı. Hep bi önyargım vardı
dedimki ne olucak adamlar 3₺ lik paket yapmış belki memnun kalırım sunucumu sizden alırım
yok bildiğin fiyat üstüne fiyat çekiyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    2 KB · Görüntüleme: 62
  • asd.png
    asd.png
    287,2 KB · Görüntüleme: 213
AxiTR Eskiden güzeldi fakat şuan piyasaya ayak uyduramıyor. Ayrıca bu konuyu okuyunca aklıma EA Games geldi :D

Burada bulunan amaç şudur; Buradan insanları ucuz olarak gösterip sonrasında site adresinde pahalı satın aldırtmak. Bu tür insanlara 3 kuruş kazandırmayacaksın aslında.

Katılıyorum ve fiyatları şuan en pahalı hosting. 3gb sunucu 62 TL civarına denk geliyor. Batihosttan 3GB sunucuyu 30 TL'ye almak varken neden AxiTR tercih edeyimki ? Ayrıca destek sistemi 1 haftada cevap verirse öpün başınıza koyun.

Son düzenleme:
Herkesin tercih ettiği popüler ve güvenilir hostingleri tercih edin

AxiTR den sunucu alanda ne biliyim sitelerini görseniz rezalet​

axitr pişmanlıktır

Ya birkere sw aldım sw açılmadı ticket lara acayip geç yazıyorlar yok şu sıkıntı yok mapleriniz problemli yok makinede sorun çıktı 1 ay gitti boşuna

AxiTR adını bi aralar duyuyordum yani şuan daha bilindik daha kullanılan hostinglerden alırsanız iyi olur.

Çok merak ediyorum acaba firmanın sahibi firmayla uğraşıyor mu? Yoksa öylesine duruyor mu? Bu aralar ciddi sessizlik var.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl