Çözüldü 3gb lık sunucuyu çakma lobi nasıl yaparım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ender.oz

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Eroen
3gb lık sunucumu sadece çakma lobi yapmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim şimdiden teşekkürler

Cakma lobi yapmak icin bungee de olması lazım bunları 3gb lik makinayamı kuracaksın ? Yoksa bungee baska makinadamı daha detaylı bilgi verirmisin.

Sana tavsiyem şu;
BungeeCord Kurma Başka bir dünyaya CakmaLobi diye harita aç oraya haritanı koy. Ondan sonra bi skript yaz o dünyada konuşulmasın ve konuşulanlar gözükmesin. Bungee Cord kaldırazağını zannetmem 3 gb'lik sunucu...

Sana tavsiyem şu;
BungeeCord Kurma Başka bir dünyaya CakmaLobi diye harita aç oraya haritanı koy. Ondan sonra bi skript yaz o dünyada konuşulmasın ve konuşulanlar gözükmesin. Bungee Cord kaldırazağını zannetmem 3 gb'lik sunucu...
Bungee 1 gb Cakma 1 gb verilebilir.

Eğer sunucunuz batihost ise 3 gb'lık bir sunucuya bungeecord, waterfall vs. ile çakmalobi yapamazsanız. Yapmanız durumunda batihost CPU'nuzu düşürüyor. Minimum 8 GB olması gerek. Ancak yukarıdaki arkadaşların dediği gibi ayrı bir world'e vs. yapabilirsiniz.

bende 1 adet 3gb lık bir adet 10 gb lık var 3 gb olana sadece bungeecord ve çakma lobi yükmek istiyorum tam anlamadım video falan izledim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler batihosttan aldım

Siteden kayıt yapıp kökten çöz :)

bende 1 adet 3gb lık bir adet 10 gb lık var 3 gb olana sadece bungeecord ve çakma lobi yükmek istiyorum tam anlamadım video falan izledim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler batihosttan aldım

Batihost kullanıyorsanız 8 gb altı sunuculara bungeecord ve çakmalobi kuramazsınız, kurmanız durumunda CPU'nuzu düşürür batihost.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl