Çözüldü 3D Olarak Çıkartamıyorum Karakterimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByVoxar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByVoxar

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Yıldız Destek
Süper Destek
Onaylı Satıcı
Elmaslar
279
Minecraft
ByVoxar

Discord:

ByVoxar

Merhaba Karakterimi 3D Model Olarak Çıkartmak İstiyorum Ancak .stl formatı gerekiyor
blockbench den denedim .obj .mtl ve skin dosyasını veriyor stl ye nasıl cevircem? rastegele bir siteye giridm obj yi stl dönüştürcektim donusturdum ama olmadı

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ben bu site üzerinden çevirdim ve oldu. Kontrolleri Windows'un 3B Görüntüleyicisi ile yaptım.

Bunda görsel yüklenmiyor hem basıcıdan hemde blender den kontrol ettim olmadı
İlginç çünkü ben iki dosya formatında da senin modelini gördüm 3B görüntüleyici ile. Blender için belki eklenti bakabilirsin. Mesela "Blender STL Conver" gibi... Tamamen sallıyorum şuan orasını sen bilirsin. Veya blokbench üzerinden de kontrol etmeyi deneyebilirsin.

1753106529299.webp

İlginç çünkü ben iki dosya formatında da senin modelini gördüm 3B görüntüleyici ile. Blender için belki eklenti bakabilirsin. Mesela "Blender STL Conver" gibi... Tamamen sallıyorum şuan orasını sen bilirsin. Veya blokbench üzerinden de kontrol etmeyi deneyebilirsin.

Dosyanı zip veya rar şeklinde yükleyebilirmişsin. Aldığın uyarıyı incelediğimde bunu gördüm. Bu paylaştığın zip dosyasını doğrudan yükle. O zaman belki tam olarak istediğini elde etmiş olursun.

Kısaca: Sadece .obj dosyasını değil, diğer dosyalarla birlikte (.mtl,.png) hepsini .zip yapıp siteye yükle.

Dosyanı zip veya rar şeklinde yükleyebilirmişsin. Aldığın uyarıyı incelediğimde bunu gördüm. Bu paylaştığın zip dosyasını doğrudan yükle. O zaman belki tam olarak istediğini elde etmiş olursun.

Kısaca: Sadece .obj dosyasını değil, diğer dosyalarla birlikte (.mtl,.png) hepsini .zip yapıp siteye yükle.
1753113750552.webp

Tipim Kaymış :(

aahahahha. Yok ya o görüntüleyiciden dolayı öyle gözüküyor. Yoksa skin normal yerleşmiş. Modeli biraz döndürünce skinin normal yüklendiğini görebiliyorsun. Ancak bende download gözükmedi sende nasıl gözüktü. Eğer stl olarak başırılı çevrildiyse sorun yok.

Ekli dosyayı görüntüle 268946
3d printer sahibine attım sorun olmaz inşallah hayla bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl