Tasarım 3D Logolar - Purple Store

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan oyuncraft3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 746
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oyuncraft3

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
11
Minecraft
Afrodex

Discord:

Batuhan#0002

VergasMC için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması​
Wallpaper.png

MexCraft için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması​
Wallpaper1.png

DiaSurvival için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması​
diasurvival.png

Quarina için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması
quarina-min.png

WarOfRaces için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması
warofraces.png

WissCraft için yapmış olduğum
3D Logo Çalışması
wisscraft.png

.
.

Logoların hepsi her seferinde sıfırdan yapılıyor.
Merak ettiğiniz soru var ise yorum olarak sorabilirsiniz.
Logolar hakkında görüş ve fikirlerinizi bekliyorum.

Harika Mükemmel Mükemmel Ellerine Sağlık

Açılarda ve konturlarda sorun var, efektlerin çoğu uyumlu durmuyor, Minecraftory yazı tipi yerine Minecraft Ten yazı tipini kullanabilirsiniz, parlatma efekti yaparken fırça kullanmak yerine dikdörtgen aletini kullanarak degrade kapalaması verebilirsiniz, açıyı 35 dereceye ayarlarsanız ve kontur kenarlarını keskin bir hale getirirseniz daha güzel bir logo çıkacağını düşünüyorum, iyi forumlar

aynı şablonlar, sadece renk düzenlemeleri yapılmış ekstra bir gelişim yok

aynı şablonlar, sadece renk düzenlemeleri yapılmış ekstra bir gelişim yok
Ekstra bir şeyin eklenmesi satın alan kişinin isteğine bağlıdır. Yapılan tasarım sizin dediğiniz anlamda "şablon" genel olarak aynı, sebebi ise yaptığım ürünün bu olması. Özel bir ürün değil genel bir ürün. Fakat logolar sunucu sahiplerinin isteğine göre ayarlanmakta. Elbette bu durum belirli noktalarda beni olumsuz etkileyebilir, gelişim anlamında. Fakat elimden geldiğince daha düzgün bir şekilde hazırlamaya ve yapmaya gayret gösteriyorum. Yine'de yorumun ve görüşüne saygı duyuyorum.

Açılarda ve konturlarda sorun var, efektlerin çoğu uyumlu durmuyor, Minecraftory yazı tipi yerine Minecraft Ten yazı tipini kullanabilirsiniz, parlatma efekti yaparken fırça kullanmak yerine dikdörtgen aletini kullanarak degrade kapalaması verebilirsiniz, açıyı 35 dereceye ayarlarsanız ve kontur kenarlarını keskin bir hale getirirseniz daha güzel bir logo çıkacağını düşünüyorum, iyi forumlar
Dediğiniz önerileri göz önünde bulunduracağım. Yorumunuz için teşekkürler, sizlere de iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl