3500TL PARA ÖDÜLLÜ YENİ EMEK SKYBLOCK | play.craftloria.com | 1.16.5-1.20.2 | JAVA-BEDROCK | MÜCEVHER SİSTEMİ - METİN TAŞI - ZİNDAN SİSTEMİ VE DAHASI!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.405
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kreof

Reaven Team, her türden olağanüstü hizmet!
Elmaslar
335
Discord İzni

Discord:

kreof_

loria11.png

loria12.png

loria13.png

loria14.png

2024-01-19_16.02.55.png

2024-01-19_16.03.06.png

2024-01-19_16.03.21.png

2024-01-19_16.03.31.png

2024-01-19_16.03.38.png

konu tasarımı ve sunucunuz güzel görünüyor başarılar

Konu tasarımınız beni 2020 zamanlarına yolladı desem yeridir. Daha iyi tasarımcılarla çalışmanız sunucunuz için daha iyi imaj oluşturur. Şahsen ben, böyle bir konu tasarımı olan sunucunun 3.500₺ ödül vereceğini düşünmem. @rabelsmc gibi çekici ve şık konu tasarımı yaptırmanız iyi olur. Yine de başarılar dilerim.

Güzel görünüyor ancak sunucu 3500TL ödül verebileceğinizi düşünmüyorum. başarılar

Ben foruma girdiğimde zibilyon tane Skyblock sunucusu var, bir sunucuya girmem için konu içeriğinin beni tatmin etmesi gerek fakat sizinki hiç ilgi çekici değil aksine konudan uzaklaşmam için çok sebep var. Örneğin 3.5k para ödülü olmasına rağmen konu tasarımının çok kötü olması... Para ödülü veren diğer sunucuların konularına göz atmanızı öneririm. Böylece ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız, başarılar.

Çiftçi ve ihale gibi şeyleri sistem diye yazmak durumuna düştüğünüze göre sunucuda yenilikçi hiçbir şey yok. Keşke o kadar para ödülü vereceğinize biraz da sunucunuzu geliştirseydiniz. Gerçi o para ödülünü verebilecek misiniz ondan da emin değilim çünkü hem forum banner'ınız hem de konu tasarımınız çok basit ve muhtemelen bedava/ucuz. Bir oyuncu olarak şahsi fikirlerim bu yönde. Umarım kendinizi geliştirebilirsiniz.

Konu tasarımınız beni 2020 zamanlarına yolladı desem yeridir. Daha iyi tasarımcılarla çalışmanız sunucunuz için daha iyi imaj oluşturur. Şahsen ben, böyle bir konu tasarımı olan sunucunun 3.500₺ ödül vereceğini düşünmem. @rabelsmc gibi çekici ve şık konu tasarımı yaptırmanız iyi olur. Yine de başarılar dilerim.
Ben foruma girdiğimde zibilyon tane Skyblock sunucusu var, bir sunucuya girmem için konu içeriğinin beni tatmin etmesi gerek fakat sizinki hiç ilgi çekici değil aksine konudan uzaklaşmam için çok sebep var. Örneğin 3.5k para ödülü olmasına rağmen konu tasarımının çok kötü olması... Para ödülü veren diğer sunucuların konularına göz atmanızı öneririm. Böylece ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız, başarılar.
Çiftçi ve ihale gibi şeyleri sistem diye yazmak durumuna düştüğünüze göre sunucuda yenilikçi hiçbir şey yok. Keşke o kadar para ödülü vereceğinize biraz da sunucunuzu geliştirseydiniz. Gerçi o para ödülünü verebilecek misiniz ondan da emin değilim çünkü hem forum banner'ınız hem de konu tasarımınız çok basit ve muhtemelen bedava/ucuz. Bir oyuncu olarak şahsi fikirlerim bu yönde. Umarım kendinizi geliştirebilirsiniz.

Konu tasarımı hakkında neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım. Muhtemelen hayatınızda "sadelik" diye bir kavram duymadınız. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır; şıktan kastınız her yerden bir şeyler fırlayan animasyon haricinde sanat tasarımı 0 olan ve muhtemelen Türkiye'de bulunduğumuzdan dolayı forumun yarısının açmak için 5 dakika bekleyeceği animasyonların olduğu tasarımlar mı? Biraz realist olmanızı öneririm sanırım tasarım uzmanısınız ancak forumda bu konuda hiçbir çalışmanızı göremedim. Bazı eleştirileri yapabilmek için o konuda çalışma yapmış olmanız gerekir. Forumda 2020 yılından belli bulunuyorum ve tasarım arşivime baktığımda 127 kayıtlı çalıştığım sunucu ve firma var ayrıca şu anda konuştuğumuz bu forumda dahil olmak üzere birçok firmada tasarımcılık yaptım sizden tasarım dersi alacak değilim maalesef. Evet buna egoistlik deniyorsa ben bir egoistim.
Sistemler kısmına gelecek olursak teslimattan başka etkinliği olmayan sunucular günümüzde 150-200 online sınırlarını aşıyor. Artık oyuncular için olay sadece sunucu içerisindeki görsellikten ve ödülden ibaret. Buna rağmen kendi geliştirdiğimiz mücevher etkinliği, zindan etkinliği, özel boss sistemi gibi birçok sistemimiz var. 3500tl gibi bir rakamı büyük bir rakam falan zannediyorsanız muhtemelen yaşınız biraz ufaktır ki bunu yaşınıza verebilirim. Emin olun bunun kat ve kat daha fazlasını harcamaya hazırım.

Konu Tasarımı Az Çok İyi Gözüme Çarpan Bir Sistem Olmadı Ama Gelişeceğine İnanıyorum Umarım Hak Ettiğiniz Yerlere Vararsınız Başarılar <3

Konu tasarımınız az çok iyi ama sistemleriniz de gözüme çarpan birşey olmadı yenilikçi herhangi bir sistem de göremedim maalesef... daha yenisiniz elbette kendinizi geliştiriceksiniz başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl