30 Yıllık RebeCraf Alım Yapıyor!

Ne olmak istiyorsun?

• Moderatör

Oy: 0 0,0%
  • Admin

Oy: 4 23,5%
  • Sanane kardeşim

Oy: 13 76,5%

• Kullanılan toplam oy
    17
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RebelZone

Anam! Lav Yaktı Beni
Elmaslar
1.680
Bu konu mizah amaçlıdır!

RebeCraft Hakkımızda
Biz 30 yıldır açık bir sunucuyuz bu yüzden belki bizi biliyorsunuzdur. 30 Yıl önce bu sunucuyu açtığımız zaman bizimle dalga geçmişlerdi ama şimdi 5 aktif oyuncumuzu görüp şok oluyorlar ve ortak olmak istiyorlar. Biz bu yola iki kişi yola çıktık ve can yoldaşım @SedatTR ile asla pes etmedik. Her zaman en iyi Skyblock sunucusu olamadık ama hayallerimizi hiç bırakmadık. Bugüne kadar kaç kişi yetkili olduysa hepsi beceremedi şu an çok büyük bir sunucu olduğumuz için paralı yetkili alacağız.

Moderatör
  • En az 15 yaşında olmalı.
  • Bolca küfür etmeli.
  • Diğer sunucularda reklam yapacak.
  • Ve en önemlisi oyuncularla ilgilenmeyecek.
Ücret: 25 Kuruş
Günlük saat: 24 saat aktif olması gerekiyor.

Admin
  • Üretken şekilde küfür etmeli.
  • Yetkili alıcak daha sonra ban atacak.
  • Reklamcı bulup reklam yaptıracak.
  • Ve yine en önemlisi hata bulunca "kim uğraşacak" demeli.
Ücret: 50 Kuruş

Evet arkadaşlar alımlarımız ve şartlarımız böyle paraları bir sene sonra vereceğiz. Tüm herkese teşekkür ederim.

Bu bir mizah! Lütfen boş, boş yorumlar atmayınız.

bu zamanda aranan yetkililerden istenen özelliklere göre az bile. ayrıca 25kuruş çok 10kuruş falan yap.

Yeni akım herhalde..

LaN MaYn RıFaT 10 yıLlıK oYuN naSıL 30 YıL olUYo .d
YaLanCı buNlaR iNanMayIn​

Merhaba, ben sunucunuz da, "Admin" olarak göreve başlamak istiyorum. Aynı zamanda Aylık 50 kuruş maaşı kabul ediyorum :))

30 yıllık tecrübeniz beni şaşırttı sizin ekibinizde yer almak istiyorum.

Gülücük fırtınası

kahkaha tufanı

artık 25 Kuruşa sakız yok :D

haha çok komik güldüm eyv

Bu konu mizah amaçlıdır!

RebeCraft Hakkımızda
Biz 30 yıldır açık bir sunucuyuz bu yüzden belki bizi biliyorsunuzdur. 30 Yıl önce bu sunucuyu açtığımız zaman bizimle dalga geçmişlerdi ama şimdi 5 aktif oyuncumuzu görüp şok oluyorlar ve ortak olmak istiyorlar. Biz bu yola iki kişi yola çıktık ve can yoldaşım @SedatTR ile asla pes etmedik. Her zaman en iyi Skyblock sunucusu olamadık ama hayallerimizi hiç bırakmadık. Bugüne kadar kaç kişi yetkili olduysa hepsi beceremedi şu an çok büyük bir sunucu olduğumuz için paralı yetkili alacağız.

Moderatör
  • Bolca küfür etmeli.
  • Diğer sunucularda reklam yapacak.
  • Ve en önemlisi oyuncularla ilgilenmeyecek.
Ücret: 25 Kuruş

Admin
  • Üretken şekilde küfür etmeli.
  • Yetkili alıcak daha sonra ban atacak.
  • Reklamcı bulup reklam yaptıracak.
  • Ve yine en önemlisi hata bulunca "kim uğraşacak" demeli.
Ücret: 50 Kuruş

Evet arkadaşlar alımlarımız ve şartlarımız böyle paraları bir sene sonra vereceğiz. Tüm herkese teşekkür ederim.

Bu bir mizah! Lütfen boş, boş yorumlar atmayınız.

Ula ne güldüm :D

haha çok komik güldüm eyv
Kes sesini deney farem. :)):-)<3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ahahaha çok komik abi. Sen mizah nedir daha bilmiyorsun bir de konu açıyorsun. Kardeşim gülmedim bu şimdi mizah mı?

Mizah, hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran sanat türüdür. İnsanı gülmeye sevk eden resim, karikatür, konuşma ve yazı sanatıdır. Mizah eserleri sadece şaka, güldürme maksadıyla söylenip, yazılıp, çizilmediği gibi belli fikirleri ifade etmek için de ortaya konulabilir.

Son düzenleme:
Kes sesini deney farem. :)):-)<3
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ahahaha çok komik abi. Sen mizah nedir daha bilmiyorsun bir de konu açıyorsun. Kardeşim gülmedim bu şimdi mizah mı?

Mizah, hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran sanat türüdür. İnsanı gülmeye sevk eden resim, karikatür, konuşma ve yazı sanatıdır. Mizah eserleri sadece şaka, güldürme maksadıyla söylenip, yazılıp, çizilmediği gibi belli fikirleri ifade etmek için de ortaya konulabilir.
Ne boş adamsın kardeşim

kameraya yaklaş kameraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl