Çözüldü 30 GB World Ücretsiz Nasıl Aktarabilirm?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 272
  • Etiketler Etiketler
    world
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

30 GB World Ücretsiz Nasıl Aktarabilirm? suncumdaki herşeyi aktardım yeni vdsime fakat world dünyası 30 gb nasıl aktaracagım bilmiyorum vds degiştirmek çok büyük bir sorun yardım edenlere şimdiden teşekkürler

dünyayı mediafire ve benzeri aracılara yükleyip vds'inizden linkten indirebilirsiniz. Tarayıcınız indirme hızını sınırlıyor ise Free Download Manager / Internet Download Manager ile deneyebilirsiniz.

filezillaserver ile ücretsiz olarak yapabilir veya dosyaları parçalara ayırarak hernangi bir dosya sağlayıcısına aktarıp yapabilirsiniz.

filezillaserver ile ücretsiz olarak yapabilir veya dosyaları parçalara ayırarak hernangi bir dosya sağlayıcısına aktarıp yapabilirsiniz.
fiirezillaserver ile nasıl yapcam peki ikisinedemi server krcam yoksa bi server bi clientmi

VDS'inizden
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kurup FTP Server açabilirsiniz bu server için kullanıcı ismi şifre port vb. belirledikten sonra sunucu açar gibi ftp sunucusunu başlatıp kendi filezillanızdan aynı bilgileri girerek bağlanabilirsiniz ben kendim FTP üstünden dünya transfer ederken özellikle büyük dünyalarda sürekli sorunlar yaşadım chunkları bozuyordu kendi internetimden alakalı olabilir.

kurdum programı start diyince hiç bişey olmuyor

fiirezillaserver ile nasıl yapcam peki ikisinedemi server krcam yoksa bi server bi clientmi
Tam detaylı anlatımı youtube üstünde veya orjinal sitelerinde bulunmakta. Detaylı olarak oradan incelemeniz daha sağlıklı olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl