Çözüldü 30 DAKIKADA BIR COIN VERILME SKRIPTI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok :D bi restart atıp deniyorum servera

.

Son düzenleme:
Senden tamaman log dosyası istemedim. Sadece /sk reload <skriptin olduğu dosyanın adı> komutunu yazınca gelen hatayı atmanı istedim. Onu da geçtim, senin sunucunun temeli bile bozuk. Bence baştan bir paket yap :d

Hocam WildSkript gibi gerekli addonlar yüklü mü sunucuda? Yüklü değilse buyrun;
-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-

-

-

bidk hata yok succesfly felan diyor

indiriyorum 2 tane eksikti skaction ile skutilies[DOUBLEPOST=1522335976,1522335914][/DOUBLEPOST]bi dakkada bir vermesini istiyorum hızlıca denemek için 30 yerine 1 yazdım hala gelmedi envantere[DOUBLEPOST=1522336027][/DOUBLEPOST]yanhesap açıp giriyorum galiba şuan oldu az once olmuyordu

Kod:
every 30 minute:
    execute console command "coinversk"
    stop

command /coinversk:
    permission: coin.sk
    permission message: &cYetkiniz yok
    trigger:
        give a fire charge named "&aCoin" to loop-player
        broadcast "&f&lDS&6&lNW &8» &a+1 &eCoin verildi!" to loop-player

tamamdır coin verildi hocam bide ozele gelirmisin çok yardımcı oldun saolasın konuyu kilitle :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl