Tasarım 3. Logo Deneyimim ( 2. Deki Hatalar Düzeltildi )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.611
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasu

behance.net/paysaae
MinePass
Elmaslar
190
Minecraft
UrfaKebab

Discord:

paysaae

20210313_212043.png

Yorumlarınızı Bekliyorum

M harfinin ortasındaki cizgi gözüme takıldı aynı şekilde b harfinde de var onları kaldırırsan daha güzel olabilir, hoş bir logo olmuş elinize sağlik beğendim. ?

M harfinin ortasındaki cizgi gözüme takıldı aynı şekilde b harfinde de var onları kaldırırsan daha güzel olabilir, hoş bir logo olmuş elinize sağlik beğendim. ?
O çizgileri farketmemişim duzelteceğim

İlk baktığımda çizgiler benim de dikkatimi çekti. Efeklendirmeyi çizgilerin altınada yapıp uyumlarsan ve çizgileri de kaldırırsan on numara olur. Ben beğendim eline sağlık, başarılar dilerim.

İlk baktığımda çizgiler benim de dikkatimi çekti. Efeklendirmeyi çizgilerin altınada yapıp uyumlarsan ve çizgileri de kaldırırsan on numara olur. Ben beğendim eline sağlık, başarılar dilerim.
Teşekkürler

2021 yılındayız hala text logolar yapıyoruz. İsim ve sembol zenginliğine sahip bi oyun türüyüz neden hala textlogo yapıyoruz. Font seçip XX yazıp perspektif ekliyoruz bir de googledan ışıldama pngsi bulduk mu #5dakikalogospeedrunchallange. Ben beğenmedim size özgün bir şey göremedim bir sonraki tasarımınızda çizim de eklemeniz dileğiyle^

Ekleme: Yorumu size attığım için kişisel algılamayın zaten hemen hemen %99'umuz böyle logo yapıp satıyor ve sunucular da böyle logo istiyor...

Harflerin arasında çizgisel bozulmalar var sadece onun dışında güzel bir çalışma olmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl