Çözüldü 3 gb ram yeterlimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IbrahimReiS16

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
merhabalar sunucu için 3 gb ram yeterlimidir batihost için ? skyblock olucak sunucu

hepsine 4 ideal.

merhabalar sunucu için 3 gb ram yeterlimidir batihost için ? skyblock olucak sunucu
Eğer plugin paketinde açıklar çakışmalar yok ise 1gb ile bile 30 40 kişi kaldırabilirsin fakat paketin kötüyse ne kadar ram verirsen ver sunucuda laglar felan olacaktır. O yüzden paketine dikkat ederek ram vermen daha iyi olacaktır.

80pl 2gbde 20kisi oynuyodum ama ileride mapler yuzunden 6gb bile kaldirmamaya basladi baslangic icin ideal hersey ram degildir islemcide onemlidir

80pl 2gbde 20kisi oynuyodum ama ileride mapler yuzunden 6gb bile kaldirmamaya basladi baslangic icin ideal hersey ram degildir islemcide onemlidir
batihostta 4 çekirdek diyor ama bilmiyorum xeon işlemci

Bence yeterlidir fakat buglar felan oluşturmamaya dikkat edin aksi takdirde sunucuda laglar olmaya devam edecektir. O paket üzerine edit yapacaksanız 2GB ram vermeniz yeterli olacaktır.
bilgilendirme için çok teşekkür ederim :)

Merhaba, Kullandığın Plugin Paketine Göre Deşebilir Yetermi Yetmemezliği Diye, Diyelim Birtane Plugin Paketi Acayip Büyük Sen Onu Sunucuya Koyarsan Sunucu Çökebilir,Çok fazla lag Olma Gibi Durumlarda Karşılaşabilirsin Paketin Boyutunu Atarsan Yetermi Yetmezmi Bakabilirim

Merhaba, Kullandığın Plugin Paketine Göre Deşebilir Yetermi Yetmemezliği Diye, Diyelim Birtane Plugin Paketi Acayip Büyük Sen Onu Sunucuya Koyarsan Sunucu Çökebilir,Çok fazla lag Olma Gibi Durumlarda Karşılaşabilirsin Paketin Boyutunu Atarsan Yetermi Yetmezmi Bakabilirim
forumdaki : Plugin Paketi - BaranMRJ SKYBLOCK Plugin Paketi. 1.8 - 1.12 ama editlenmiş ve gereksiz eklentilerin silinmiş hali şuan onun üstünde çalışıyorum skriptleride en aza indirdim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

forumdaki : Plugin Paketi - BaranMRJ SKYBLOCK Plugin Paketi. 1.8 - 1.12 ama editlenmiş ve gereksiz eklentilerin silinmiş hali şuan onun üstünde çalışıyorum skriptleride en aza indirdim
harita ve pluginlerle beraber 58mb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl