3.Dünya Savaşı olasılığı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AndQ7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 380
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AndQ7

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
39
Minecraft
Lenglet
Merhabalar gündemimizde malesef savaş var
savaşların oyunlarda güzel olduğunu biliyoruz gerçek hayatta hayır

Rusya-Ukrayna konularında en çok konuşulan kelime 'Nükleer' malesef dünyamızı felakete sürükleyebilecek tek kelime.
hali hazırda batının desteği çok çok artmış durumda Rusya'nın kırmızı çizgi olarak belirlediği Savaş Uçakları'nı batı Ukrayna'ya verdik derse bu noktada şaşırmayacağım olay olur halihazırda bu noktada Rusya tarafından tepkiler çığ gibi büyümekte hatta Nükleer kullanma olasılıklarında çekinmeyeceklerini dahi açıklama yaptılar

Amerika cephesi Askeri destek olayında tehdit olayını boş gördüğünü dile getiriyor.

Amerika Rusya ile savaşmıyoruz desede Rusya bunu Amerika ile savaş halindeyiz diye görüyor

Rusya cephesinin yaptığı tehlikeli açıklamalar:

Rusya Dışişleri bakanı sözcüsü Zaharova
"Batı Ukrayna'ya lojistik desteğe devam ederse Nato ülkelerindeki askeri üsler hedef alınabilir"

Putin: Ukrayna’da olanlara dışarıdan müdahale edilirse yıldırım hızıyla yanıt vereceğiz

871366-2066751131.jpg

Cevaplarınızı alalım neler düşünüyorsunuz sizce iddia edildiği üzere Ukrayna-Rusya savaşı küresel savaşamı dönüşecek yoksa 9 Mayıs'ta sonmu bulacak ?

Edit: ben savaşın daha'da büyüyebileceğini düşünüyorum tansiyon düşmüyor tam tersi yükselmeye devam ediyor soğuk savaşlarda Felaket dengesi diye bir kavram vardır malesef şuan o dengeyi göremiyoruz umarım düşer.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl