S3Z3R
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 7
Merhaba Sayın Mc-Tr Formcuları, Bugün kendi Skript sistemim olan "Xoso" dan birkaç adet
ufak skriptler paylaşaçağım umarım işinize yarar ilk kodumuzun amacı sohbete Oyuncular genelde "Yetkililer Kim?" bu skript onlara otomatik mesaj werir.
--------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------
2. Skriptimiz'in Amacı Serverde Eğer Pinginiz Çok Ve Bundan Şikayetçi İseniz. Bu Komutu Yazınız
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonuncu Skriptimiz'in Amacı /skype yazınca kurucunun skype adresini gösterir komutun kısaltmalarıda aliases yazan yerdedir.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar bugün ufak skript paylaştım umarım hoşunuza gitmiştir kullanabilirsiniz kesinlikle skriptler bana ve xOsmanFLK ye aittir.
ufak skriptler paylaşaçağım umarım işinize yarar ilk kodumuzun amacı sohbete Oyuncular genelde "Yetkililer Kim?" bu skript onlara otomatik mesaj werir.
--------------------------------------------------------------------------------------
Kod:
on chat:
message contains "Yetkililer kim?" or "Yetkililer kim" or Yetkililer kimler" or Yetkili kim?" or "Yetkili varmı" or "Yetkili varmi?" Yetkili varmı?
wait 1 tick
send "&8[&2Sistem&8] &b&lKurucu : [İSMİNİZ] , &6&lAdmin : [İSMİNİZ]"
2. Skriptimiz'in Amacı Serverde Eğer Pinginiz Çok Ve Bundan Şikayetçi İseniz. Bu Komutu Yazınız
Kod:
command /pingduzelt:
aliases: /ghost , /fix , /pingdusur
trigger:
teleport player to player
wait 0.50 ticks
hide all players from player
hide player from all players
wait 0.50 ticks
reveal all players to player
reveal player to all players
message "&8[&2Sistem&8] &e&oPinginiz Dusurulmustur&8."
Sonuncu Skriptimiz'in Amacı /skype yazınca kurucunun skype adresini gösterir komutun kısaltmalarıda aliases yazan yerdedir.
Kod:
command /skype:
aliases: /skypesi, /kurucuskype, /help2, /help 2
trigger:
send "&c&lSİS&a&l&fTEM &b&l-> &6&lServer Sahibi Skype: &c&lskype adresiniz."
evet arkadaşlar bugün ufak skript paylaştım umarım hoşunuza gitmiştir kullanabilirsiniz kesinlikle skriptler bana ve xOsmanFLK ye aittir.