Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka bak valla yanlış anlama sana laf atmıyorum ai düşmanı da değilim ama chatgpt açıp 2 kelime proompt ile 5 saniye bekleyince herkes yapabiliyor bir marifeti yok yani
Kanka bak valla yanlış anlama sana laf atmıyorum ai düşmanı da değilim ama chatgpt açıp 2 kelime proompt ile 5 saniye bekleyince herkes yapabiliyor bir marifeti yok yani
Kanka senin saatlerce belki günlerce yaptığın işe zaten saygım sonsuz, o bambaşka bir profesyonellik ve yetenek istiyor. Ben henüz yolun başındayım, o kadar zor bir çizim sürecini yapamadığım için Canva ile fikirlerimi birleştirip filtrelerle kendime göre düzenliyorum. Herkesin yöntemi farklı, eleştirin için yine de sağ ol. Zaten benim asıl uzmanlık alanım çizim/tasarım değil, Java tarafı. Sunucu projelerim için bu tarz görsel araçlardan destek alıyorum