Çözüldü 2GB Yapamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xKatliyam

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
37
Minecraft
HzFalen

Discord:

! Falen#0788

arkadaşlar selam şimdi bugün 5 gb minecraft r2 2021 server aldım keyubudan biraz birşeyler yaptım, buraya kadar bir sorun yok, ben sunucuyu yaparken 1 gb da yapıyordum şimdi 4 gb a çıkarcaktımki hata almaya başladım 3 de denedim gene hata 2 de denedim gene hata verdi sonra tekrar 1 gb denedim bu sefer girdi 2 gb yapınca hata veriyor ne yapmam gerek acil

Ekran Alıntısı.PNG

bu arada javayı sonradan ben yükledim yüklü değildi
java 8 333 kurdum

arkadaşlar selam şimdi bugün 5 gb minecraft r2 2021 server aldım keyubudan biraz birşeyler yaptım, buraya kadar bir sorun yok, ben sunucuyu yaparken 1 gb da yapıyordum şimdi 4 gb a çıkarcaktımki hata almaya başladım 3 de denedim gene hata 2 de denedim gene hata verdi sonra tekrar 1 gb denedim bu sefer girdi 2 gb yapınca hata veriyor ne yapmam gerek acil

Ekli dosyayı görüntüle 204458

java 8 333 kurdum
2048M yerine 2G dener misiniz?

JAVA 8 kurarak tekrar deneyebilir misiniz?

java 8i silin java 16 kurun
ve vdste yeterli ram oldugundan emin olun

Ekli dosyayı görüntüle 204458

java 8 333 kurdum
1.16.5 için java 16 gerek ve başlat.bata aikar flags
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kullanarak çözebilirsiniz

1.16.5 İçin Javayı
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indirebilirsin eski java sürümünü çoğu plugini desteklemiyor artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl