Çözüldü 2GB Ram İçin Skyblock Plugin Paketi Önerirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiğit_15226426

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
72
Minecraft
DestroyerSlayer_

Discord:

Dropex2#3234

2GB Ram İçin Bana bir skyblock plugin paketi gerekiyor
plugin paketine göre kişi sayısınıda söylerseniz çok sevinirim
ACİL YARDIM
Yardım Edenlere Şimdiden Teşekkürler

Test için kullandıgım bir plugin paketi skyblock üzerine aynı anda 72 kişiyi lagsız oynattı

baya iyiymiş banada öyle bi plugin paketi lazım ama işte ben yapamıyorum

2gb'ramli bir sunucuya önereceğim paket'te kendisini diğer sunuculardan ayıran bir özellik olmayacaktır

Paket: 1.7.X - 1.8.X
Sunucunuz Vds mi Vps mi

Büyük ihtimalle Vps satın almışsınız,Eğer batihost'a salrıdı yapılmıyorsa 10-20 kişi lag'sız oynayabilir
Fakat batihos' a saldırı yapılırsa 3-4 kişide bile acayip lagg olacaktır
#VPSPİŞMANLIKTIR

Son düzenleme:
pek bilgim yok batihostdan alacağım 2gb olanı kb yın bilgi yoksunuyum[DOUBLEPOST=1520148168,1520147806][/DOUBLEPOST]
Sunucunuz Vds mi Vps mi
.[DOUBLEPOST=1520149598][/DOUBLEPOST]
Büyük ihtimalle Vps satın almışsınız,Eğer batihost'a salrıdı yapılmıyorsa 10-20 kişi lag'sız oynayabilir
#VPSPİŞMANLIKTIR
Daha satın almadım nerden alacağımda belli değil ama batihost düşünmüştüm 2gb olacağı kesin ama[DOUBLEPOST=1520149645][/DOUBLEPOST]
#VPSPİŞMANLIKTIR
Daha satın almadım nerden alacağımda belli değil ama batihost düşünmüştüm 2gb olacağı kesin ama[DOUBLEPOST=1520150882][/DOUBLEPOST]
#VPSPİŞMANLIKTIR
Sunucu VDS imiş vds iken kaç kişi lagsız oynar belki biraz sıkmış olabilirim fakat kusura bakmayın[DOUBLEPOST=1520151501][/DOUBLEPOST]
Sunucunuz Vds mi Vps mi
SUNUCU VDS İMİŞ[DOUBLEPOST=1520151778][/DOUBLEPOST]
Test için kullandıgım bir plugin paketi skyblock üzerine aynı anda 72 kişiyi lagsız oynattı
Sorun Olmaz ise paylaşa bilirmisin ?

Bu mesaj tamamen yanlış bir içerik bulundurduğu için hemen farkedilip şahsım tarafından kaldırılmıştır

Son düzenleme:
Tekrar pardon : ilkinde doğru yazmışım sabah sabah kahvaltı yapmayınca beynim gidiyor :cry:

Dostum 2 Ram İle Fazla Birşey Yapabileceğini Sanmam Ama Yinede Şansını Dene.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl