2B2T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensei ''C''

Pixel Arter and Pixel Animator.
Elmaslar
568
Minecraft
SenseiMC

Discord:

Sensei#7806

2B2T minecraftın en eski 2. sunucusu olup tarihin ilk anarşi sunucusudur son zamanlarda ülkemizde Doğukan Adal sayesinde ün yapmıştır ki bu yüzden 8 saat sıra bekliyoruz :D. Bu sunucuda birsürü ünlü yapıtlar vardır vardır ve hepsi yağmalanmıştır.Bunlardan biriside Valley Of Wheat'dir .Hile serbesttir ve admin yoktur.Spawn noktasında insanlar vahşice katledilir yani spawnı geçmek bile bir sınavdır :D.Doğukan Adal sayesinde birkaç kişi iyiliğe başladı ama hala katledilebilirsiniz Doğukan herzaman oyunda olamaz ya.Eğer şanslıysanız ilk girdiğinizde sıra 400 civarında olur(2 saat falan beklerisiniz minimum) ki büyük ihtimalle değilsiniz 1200 civarı(8-10 saat) sıra beklersiniz.Şimdi isterseniz spawn bölgesine göz atalım.(Ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız)

SPAWN

indir (1).jpg

Şimdi ise oyunun en çok bilinen yapısı Valley Of Wheata göz atalım.

VALLEY OF WHEAT

indir (2).jpg
,

BAZI EPİC YAPILAR

images (1).jpg

images (2).jpg

images (3).jpg

images (4).jpg

Bu sunucuyu ve türünü duymayan arkadaşlar açısından oldukça yararlı bir konu içeriği olmuş ki şahsen sonuna kadar okudum. Eline sağlık ;) <3

Okurken hiç sıkılmadan okuduğum nadir konulardan bir kaçı güzel anlatım emeğinize sağlık

bu sunucuya girebilirseniz oynarsınız.

Bir hırsla girmeye çalışıp 8 saat bekledikten sonrasında komple bilgisayarımı kapatmaya sebep olan sunucudur kendileri :)

Sahurda koyuyorsun pc yi sabah içerdesin xd

Katılıyorum, bir ara heves yapıp girmeye çalıştım. 1-2 saate 30-40 sıra gitti ki gerçekten sinir olup oyunu da kapattım. Sahiden giremiyorsun :'(
Neden sürekli "ki" ekini cümlenin ortasına koyma ihtiyacı duyuyorsun

Sunucudan görseller kısmına 'Mason' logosunu ekleyebilirdin devasa obsidyen olan şey o.
download.jpg

Sunucuya girmek için 8-10 saat beklemek gerek eğer hızlı girmek istiyorsanız 2b2t sitesine bağışta bulunmanız gerekiyor(20$ sanırım) sıra 1000 deyken 100-200 e atıyor

Sunucuya girmek için 8-10 saat beklemek gerek eğer hızlı girmek istiyorsanız 2b2t sitesine bağışta bulunmanız gerekiyor(20$ sanırım) sıra 1000 deyken 100-200 e atıyor
Dolar uçtu ya bir sıra için o kadar para verilmez bence :D

Mapleri şahane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl