Sol Reklam

.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IrfanDmn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 1.612
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahın 7'sinde kitap okumak mı geldi aklına :D

Seri Olarak İstersen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'i Okuyabilirsin (4 Kitap) Hani Okuduktan Sonra Ulan Vay Be Demek O Zaman Öyleymiş Demezsen Ben Bir Şey Bilmiyorum.
Tariha İlgin Varsa
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
'nu Alabilirsin. Tarih Derken Çok Detaylı Bir Tarih Değil 1922 İle 1980 ler Arasında Git Geller Var O Kadar.
Yok Onu da İstemezsen
'i Okumanı ŞİDDETLE Öneriyorum. Kitap İsimlerine Tıklayıp Bilgi Edinebilirsin Kitaplar Hakkında.

Sabahın 7'sinde kitap okumak mı geldi aklına :D
Yok kanks bundan sonrası için :D[DOUBLEPOST=1504589591,1504589509][/DOUBLEPOST]
Seri Olarak İstersen
'i Okuyabilirsin (4 Kitap) Hani Okuduktan Sonra Ulan Vay Be Demek O Zaman Öyleymiş Demezsen Ben Bir Şey Bilmiyorum.
Tariha İlgin Varsa
'nu Alabilirsin. Tarih Derken Çok Detaylı Bir Tarih Değil 1922 İle 1980 ler Arasında Git Geller Var O Kadar.
Yok Onu da İstemezsen
'i Okumanı ŞİDDETLE Öneriyorum. Kitap İsimlerine Tıklayıp Bilgi Edinebilirsin Kitaplar Hakkında.
<3 Teşekkürler hocam.

Açlık Oyunları serisini alabilirsin
sanırım 5-6 Kitap 3 Tanesini okumuştum.

Son düzenleme:
Çocuk kitabı ister misin ? :D

13 e kadar inebilirsin :D
Eskiden çok güzel bir kitap okumuştum. Adı galiba "15 yaşında bir kaptan" buydu galiba. Evet buymuş internete yazıp baktım :D

Kötü çocuk okuyabilirsin :)

Alis harikalar diyarında
Çılgın çocuk memoli
Ali ata bak
Ata bakmayan ali
Ata bakmakla yükümlü ali
Kim bu ali?​

Labirent / Percy Jackson ( 2 seri kitap var ) / Sherlock Holmes / Gölgelerin efendisi seri olarak bunlar süper kitaplardır . Gölgelerin efendisi kitabını 1 haftaya bitirirsin zaten heyecandan :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı