20/400 play.wiolent.com 26 Haziran 3.Sezon! play.wiolent.com >1.21.10 > Araştırma Sistemi | Cehennem Etkinliği | Buz Golemi | Seviyeli Zindan | 40 FARKLI BÜYÜ| Süreli Claim |

mRLex

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
30
Minecraft Sunucu Adresi
play.wiolent.com
Sunucu Sürümü
1.21.10
Sunucu Slotu
250
Sunucu Türü
Survival
Zorluk Seviyesi
Orta
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

hu7q51q.png

21och8w.png

phwq03s.png

jrmb76l.png

2o27cf2.png
mk60j6x.png
pxd67w9.png
euzifxv.png
hssjn6k.png
mwd2zmv.png
4h63qhk.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sistemler

Süreli Claim ve Ulus Sistemi
Arazini belirli süreliğine koruma altına alabilir, kendi ulusunu kurabilir, diğer uluslara savaş ilan edebilir veya müttefik olabilirsin. Süresi dolmadan claim yenileyerek korumana devam et.

Gelişmiş Balıkçılık Sistemi
Sıradan balık tutmayı unutun! 5 farklı kategoride, özel dokulara sahip 80 çeşit balık sizi bekliyor. Özellikle oyunun başında ekonominizi güçlendirmek ve hızlı para kasmak için en karlı ve eğlenceli yöntemdir.

5 Katmanlı Zindan Sistemi
Toplam 5 seviyeden oluşan zindan yapısında, her katta sizi farklı bir Boss karşılar. Özellikle 4. Seviyedeki "Fantom" ve 5. Seviyedeki "Bazalt" bosslarını alt ederek düşürdüğün nadir parçaları birleştirip, sunucunun en güçlü özel zırhlarını üretebilirsin.

Araştırma Tabanlı Spawner Yetkisi
Spawnerları kırmak ve taşımak artık parayla değil, bilgiyle mümkün! Arkeoloji araştırmasında 4. Seviyeye ulaşan oyuncular, spawnerları kırma ve envanterine alma yeteneğini (Sihirli Dokunuş) kalıcı olarak kazanır.

Özel Etkinlikler
Sunucuda sıkılmaya vaktin yok! İşte etkinlik takvimi:
• Buz Golemi (Her Akşam 20:00): Buzulların kralına meydan oku! Minyonlarını yok etmeden ona hasar veremezsin. En çok hasarı vuranlar SP Parçacığı ve Kasa Anahtarları kazanır.
• Balıkçı Turnuvası (Her Gün): Saat 12:00'de "En Ağır Balığı", 16:30'da "En Çok Balığı" tutan kazanır.
• Cehennem Etkinliği (Çarşamba, Cuma, Pazar 21:00): Takımını topla, iki ana çekirdeği dalga dalga gelen saldırılara karşı 5 dakika boyunca savun.
• Oy Partisi: Sunucu toplam 50 oya ulaştığında anında Buz Golemi etkinliği başlar!

Özel Büyüler
40 adet özel büyümüz ile farklılık zamanı! Bu büyüleri büyü masasından çıkarabilir veya XP karşılığında alabilirsin. Ancak dikkat, büyüleri basarken başarı olasılığı vardır, stratejik davranmalısın.

Seviyeli Spawner Sistemi
Spawnerlarına sağ tıklayarak XP karşılığında menzilini artırabilir, doğma süresini kısaltabilir ve doğan canavar sayısını çoğaltarak verimliliği katlayabilirsin.

Satış Çubuğu Sistemi
Sandık içindeki tüm satılabilir eşyaları tek tıkla satmanı sağlar. Parçacıklar ile elde edilir, satış çarpanı özelliği bulunur. Demir, Altın ve yalnızca mağazadan alınabilen özel Elmas satış çubuğu seviyeleri vardır.

Yetenek Sistemi
15’ten fazla yetenek ile istatistiklerini geliştirip güçlü vuruş, hızlı kırma, hızlı koşma gibi karakterini güçlendiren özel yetenekler kazanabilirsin.

Gelişmiş Günlük Ödül
Her gün farklı ödül seni bekliyor! Günlük ve aylık olarak yenilenen ödüllerle gelişimini hızlandır.

Meslekler
4 farklı meslekten birini seç ve işe koyul! Kazandığın meslek puanı ve tecrübe ile özel eşyalar alabilir, meslek ağacından ödüller kazanabilirsin.

Takas Sistemi

Güvenli ticaret yapmanı sağlayan sistem ile eşya alışverişinde dolandırılma riskini ortadan kaldır.

Sırt Çantası
Envanterinde yer kalmadığında eşyalarını çantana koy. Zindan parçacıkları ile kapasitesini artırabilirsin.

Müzayede Sistemi
Eşyalarını açık artırma ile sat, diğer oyuncuların satışlarına teklif ver. /müzayede komutu ile menüye erişebilir; sat, iptal et, ihale gibi işlemleri kolayca yapabilirsin.

Oyuncu Pazarı
Kendi pazar alanını oluştur, eşyalarını sat ve diğer oyuncuların pazarlarından alışveriş yap. Pazarını düzenle, başkasına devret veya sık güncelleyerek aktif tut.

Trailer

Açılış 10.08.2025 - 13.00

Ana Sürüm: 1.21.4

play.wiolent.com

Son düzenleme:
Tasarım için beni tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Gerçekten fark yaratacak bir survival sunucusu geliyor, başarılar dilerim

Son düzenleme:
Konu tasarımın her detayı şık olmuş onun dışında "Zindan" Kısmını neredeyse 30'dan fazla sunucuda gördüm ama 1 kere bile girmek nasip olmadı sanki hiç koymamışlar gibi :sohappy: açılışta deneyimleyip göz atıcağım başarılar

Konu tasarımın her detayı şık olmuş onun dışında "Zindan" Kısmını neredeyse 30'dan fazla sunucuda gördüm ama 1 kere bile girmek nasip olmadı sanki hiç koymamışlar gibi :sohappy: açılışta deneyimleyip göz atıcağım başarılar
Teşekkür ederim zindanın deneyimini iliklerine kadar yaşayacaksın emin ol :sohappy:

Merhaba,

Konu tasarımı güzel olmuş, Survival oynamıyorum ama yine de açılınca bir göz atacağım başarılar diliyorum.

Merhaba,

Konu tasarımı güzel olmuş, Survival oynamıyorum ama yine de açılınca bir göz atacağım başarılar diliyorum.
Merhaba teşekkür ederim tabii ki sizi de görmek isteriz :)

Sunucuda oynadığım kadarıyla gördüm ki gerçekten büyük emek verilmiş. Sistemler gayet dengeli ve eğlenceli, tasarımlar ile buildler ise tamamen özenle hazırlanmış. Survival deneyimini keyifli hale getiren birçok detay düşünülmüş. Hem görsel açıdan hem de oyun içi sistemlerde kaliteyi hissettiriyor. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık

Sunucuda oynadığım kadarıyla gördüm ki gerçekten büyük emek verilmiş. Sistemler gayet dengeli ve eğlenceli, tasarımlar ile buildler ise tamamen özenle hazırlanmış. Survival deneyimini keyifli hale getiren birçok detay düşünülmüş. Hem görsel açıdan hem de oyun içi sistemlerde kaliteyi hissettiriyor. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık
Çok teşekkür ederiz seni aramızda görmekten keyif aldık iyi oyunlar dilerim :)

güzel ama her sürümle girilmemesi kötü olmuş itemsadder kullanıyorsunuz eğer sunucunuzun taban sürümünün altındaki tüm sürümlerde hatasız çalışması lazım veyatta neden kapattınız ama yinede başarılı olmuş ellerinize sağlık hocam

Elinize sağlık umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.

güzel ama her sürümle girilmemesi kötü olmuş itemsadder kullanıyorsunuz eğer sunucunuzun taban sürümünün altındaki tüm sürümlerde hatasız çalışması lazım veyatta neden kapattınız ama yinede başarılı olmuş ellerinize sağlık hocam
Merhaba, Sunucumuz 1.21.4 tabanında çalışmaktadır. 1.21.4 ve üzeri sürümlerle giriş desteklenir, alt sürümler ise bilinçli olarak kapalıdır.

Tercihimizin başlıca nedenleri:
  • ItemsAdder ve özel kaynak paketlerimiz 1.21.4’e optimize edilmiştir; alt sürümlerde model/ID uyumsuzlukları ve görsel bozulmalar oluşabiliyor.
  • Geriye uyumlu eklentiler (örn. ViaBackwards) alt sürümlerde dupe, envanter ve çökme risklerini artırabiliyor. Bu sebepten dolayı böyle bir tercih yaptık siz değerli oyuncumuzu da aramızda görmekten mutluluk duyarız :)

Güzel sunucuya benziyor deneyimleyeceğim, Başarılar!

Saygılarımla,
İyi Forumlar.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl