+230 Play.phobianw.com Türkiyenin Lider SkyBlock Sunucusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan daywe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.960
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daywe

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
136
bİTTİ.png

GIF.gif

Konu Tasarımı Güzel,Sunucu Çok Güzel İyi Yerlerdesiniz Daha İyi Yerlerde Görmek Üzere !

"Liderlik" kelimesi'nin hakkını veren bir sunucu tebrikler @iFihaSum.

DDoS korumasına kadar uğraştığımız ve sonunda sağlama alabildiğimiz sunuculardan biri. Geleceği parlak daha iyi bir yerlerde görmek umudu ile :)

DDoS korumasına kadar uğraştığımız ve sonunda sağlama alabildiğimiz sunuculardan biri. Geleceği parlak daha iyi bir yerlerde görmek umudu ile :)
Herşey için sonsuz teşekür ediyorum tüm ekibim adına unutmasınlarki el ele verince herşey oluyor.

Önemli olan aktiflik sayısı değildir, her yerde bunu vurgulamanıza gerek yok. Kısacası klişe bir sunucu hiç bir farkı yok. Kötünün bir tık iyi normalin bir tık aşağısı.

Önemli olan aktiflik sayısı değildir, her yerde bunu vurgulamanıza gerek yok. Kısacası klişe bir sunucu hiç bir farkı yok. Kötünün bir tık iyi normalin bir tık aşağısı.
Her yerde vurguladıgımız yok lakin online herşeydir! Sunucunun başarısının göstergesidir ayrıca kötü yorumlara aldırış etmiyorum teşekürler!!!

Çok Güzel Bir Server Harika Bir Server Başarılarınızın Devamını Bekliyorum (EmirDemiral_Tr)

Sunucu özelliklerine dair pek bir açıklama göremedim? Biraz açıklamak ister misiniz?

Sunucuya girerken unkown host hatası alıyorum bunun nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz iyi günler saygilarimla

Sunucuya girerken unkown host hatası alıyorum bunun nedeni nedir acaba yardımcı olur musunuz iyi günler saygilarimla
Şuanda bir hata gözükmüyor lakin siz özelden fotograf atarsanız destek olabilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İp adresini dogru girdinizmi?

bu map artık her sunucuda olmaya başladı ve hatta internette bile var bu maplar acilen değiştirmelisiniz başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl