TorkauL
CAPE NETWORK OYUN HİZMETLERİ
- Minecraft Sunucu Adresi
- oyna.CapeNW.org
- Sunucu Sürümü
- 1.16.5+
- Sunucu Slotu
- 1000
- Sunucu Türü
- Emek Skyblock,TekBlok, OPSkyblock, BoxPvP, Survival, Lav Yükseliyor, SMP, Towny
- Zorluk Seviyesi
- Orta - Emek
Merhaba değerli forum üyeleri.
Sunucumuzun açılış tarihi 21.01.2025 Saat 20:00 olarak belirlendi, belirlemiş olduğumuz oyuncular ile beraber beta sürecini tamamladık!
İlgili yönetim kadrosu, lagsız ve hilesiz bir 1.21.4 Towny keyfi için haydi aramıza katıl!
Sunucumuz hakkında bir miktar bilgi sahibi olabilmen için sizi görseller ile yapacağımız tanıtıma davet ediyorum, unutma bunlar sadece bir ön gösteri devamı için sunucumuza davetlisiniz...
Sunucumuzun ana taban sürümü 1.21.4'dür, sorunsuz bir deneyim için önerilen sürüm budur. Fakat 1.16.5 ve üzeri tüm sürümlerle giriş sağlayabilirsiniz.
Bedrock - Geyser girişleri aktif!
Sunucumuzun açılış tarihi 21.01.2025 Saat 20:00 olarak belirlendi, belirlemiş olduğumuz oyuncular ile beraber beta sürecini tamamladık!
İlgili yönetim kadrosu, lagsız ve hilesiz bir 1.21.4 Towny keyfi için haydi aramıza katıl!
Sunucumuz hakkında bir miktar bilgi sahibi olabilmen için sizi görseller ile yapacağımız tanıtıma davet ediyorum, unutma bunlar sadece bir ön gösteri devamı için sunucumuza davetlisiniz...
Sunucumuzun ana taban sürümü 1.21.4'dür, sorunsuz bir deneyim için önerilen sürüm budur. Fakat 1.16.5 ve üzeri tüm sürümlerle giriş sağlayabilirsiniz.
Bedrock - Geyser girişleri aktif!
Çok daha fazlası için sizleri de aramıza bekliyoruz...
discord.gg/capenw
oyna.CapeNW.org
discord.gg/capenw
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
oyna.CapeNW.org
Son düzenleme: