21/10/2023 Açılış - Towny play.blokolik.com - | Yetenekler, meslekler, kozmetikler, özel eşyalarve daha fazlası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cubix Network

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
11
1-min.png
2-min.png
s1-min.png
s2-min.png
s3-min.png
s4-min.png
s5-min.png
s6-min.png
s7-min.png
s8-min.png
görseller-min.png

image-min.png
1-min.png
3-min.png
2-min.png

image (1).png
image (2).png

image (3).png
image (3).png
image (2).png
image (1).png
image.png
31.png
trap.gif

image (4).png

Not: Sunucumuzda kaynakların doğru çalışması için önerilen sürüm 1.20.1 Optifine'dır.

Öne Çıkanlar:
• P2W karşıtı oyun deneyimi.
• Özenle tasarlanmış sunucu ekonomisi.
• Özel meslekler, yetenekler ve güncellenen görev sistemleri.
• Özenle hazırlanmış olan özel eşyalar, zırhlar, silahlar... (Safir Seti)
• En iyi Towny oyuncularının önerileri ile tasarlanan Siege sistemi.
• Yılbaşına özel etkinlikler: yılbaşı piyangosu, eventler ve ödüller!

Web sitemiz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Harita:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Wiki:

İp adresi: oyna.blokolik.com

Ekli dosyalar

• 2023-01-02_21.38.10.png
    2023-01-02_21.38.10.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 393
Son düzenleme:
Fazlasıyla emek verildiğine şahit olmuş bir şekilde hayırlı olsun gayet hoş bir iş.

Türlü zorluklara ve engellere rağmen kaliteli bir şekilde yılmadan hazırlanışına şahit olduğum emek kokan kaliteli bir sunucu. Daha fazla söze gerek yok...

Athame ve Rahmi gibi güzel insanların yönettiği güzel bir sunucu uzun zamandır tanırım ve Minecraft piyasasında kaliteli işler yapıyorlar sunucu gayet güzel ve her gün güncelleme geliyor, daha da gelişip ilerleyen zamanlarda rakipleri ile kapışacak seviyelere geleceğini düşünüyorum.

Athame ve Rahmi gibi güzel insanların yönettiği güzel bir sunucu uzun zamandır tanırım ve Minecraft piyasasında kaliteli işler yapıyorlar sunucu gayet güzel ve her gün güncelleme geliyor, daha da gelişip ilerleyen zamanlarda rakipleri ile kapışacak seviyelere geleceğini düşünüyorum.
Güzel yorumun için teşekkürler, sunucu aktif!

Sunucu aktif, gün içerisinde cihaz yükseltme ve hosting değişimi sebebiyle sunucu bakıma alınacaktır.
Güncel online rekorumuz:
Screenshot_46.png

Eski bir Blokolik yetkilisi olarak belirtmeliyim ki çok güzel ve kaliteli bir sunucu.

Towny türünü benimseyip seven tüm oyuncuların mutlaka deneyimlemesinin gerektiği bir sunucu olduğunu düşünüyorum.

Başarı @Blokolik ile olsun!

Son düzenleme:
2023-01-02_21.38.10.png

Güncel online rekorumuz ektedir. Yakında efsanevi güncellemeler sizleri bekliyor olacak. Herkese iyi oyunlar dileriz.
We <3 Blokolik!

turnuva.png

1. KIŞ MEVSİMİ PVP TURNUVASI!

Selamlarr efendim, ben admin Kashi! Söz verdiğimiz üzere sunucumuzdaki etkinlik çeşitliliğini arttırmak için çalışmalara başladık ve ilk PVP (Solo) turnuvamızı bu Pazar (8 Ocak) yapacağız.

Detaylar için:

Güzel sunucu Şahsen bir süre oynadım ve güzel.

Konu tasarımı hoş olmuş sistemler diğer sunuculardan bir tık daha iyi gelişmeye devam ederse daha başarılı olabilir

2.Sezon aktif sizleri aramızda görmek isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl