20k Bütce ile sadece sg server

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan s3tay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

s3tay

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Minecraft
s3tay

Discord:

s3tay

Merhaba millet 20k bütce ile sıfırdan mc sg gibi bir serveri baştan yaratmak istiyorum aylık 3k ve fazlasınıda ayırabilirim server için bu mümkün olabilir mi yorumlarınız nelerdir ?

Merhaba millet 20k bütce ile sıfırdan mc sg gibi bir serveri baştan yaratmak istiyorum aylık 3k ve fazlasınıda ayırabilirim server için bu mümkün olabilir mi yorumlarınız nelerdir ?
Reis 20 bin çok fazla

Türkiye de sunucu açılmaz..
katılmıyorum sana,
türkiyede hiç kaliteli sunucu açılmadığından adam aynı şeylere alışıyor yeni fikirlerin sayısı eski fikirleri geçerse sıkıntı kalmaz
senin sunucunu 2 yıl bekledik betaya da gelmiştim fakat seninki de tam açılmadı diye hatırlıyorum mesela sen sunucunu açsaydın MC-TR daha iyi yere gelebilirdi sunucunda bayağı bir yenilik vardı..

Arkadaşın Konusuna Gelince Sana şöyle diyeyim 20k fazla kalır diye düşünüyorum
tavsiyem 300-400 TL reklama ayırman daha fazla da olabilir
iyi geliştirici, skripter, builder, tasarımcı ve gerekli bölümlerin kaliteli hizmetler sunan kişileri ekibine kat
özel sistemler kodlat ve bunları insanlara güzel bi pazarlama stratejisiyle paylaş
bu şekilde kemik kitle oluşturursun
sonrasın da rekam seviyeni arttırarak daha iyi şeyler yaparsın ve oyuncu kitleni büyütürsün.

katılmıyorum sana,
türkiyede hiç kaliteli sunucu açılmadığından adam aynı şeylere alışıyor yeni fikirlerin sayısı eski fikirleri geçerse sıkıntı kalmaz
senin sunucunu 2 yıl bekledik betaya da gelmiştim fakat seninki de tam açılmadı diye hatırlıyorum mesela sen sunucunu açsaydın MC-TR daha iyi yere gelebilirdi sunucunda bayağı bir yenilik vardı..
duymak istediklerini soyle boşver, yapamayacakları için yapmaları gereken şeyleri soylemek bir işe yaramaz

ZombieGames luckywars Noobwars gibi Türkiye de olmayan oyun modları ile sunucu açacaktık paketler bile hazırdı ancak bir kişi bile sponsor olmak istemedi adamın biri yazdıki Eğer survival 1.8 ve factions 1.8 açaksanız sponsor olabilirim dedi cidden Türkiyede sunucu falan açılmaz bizim millete milattan önce kalma sistemleri yeni diye yutturup sürekli vs atacakları kim daha çok fareye basıcak odaklı sunucular lazım bu düşünce kalkana kadar Minecraft Türkiye piyasası büyümezde küçülmeyede devam eder

ZombieGames luckywars Noobwars gibi Türkiye de olmayan oyun modları ile sunucu açacaktık paketler bile hazırdı ancak bir kişi bile sponsor olmak istemedi adamın biri yazdıki Eğer survival 1.8 ve factions 1.8 açaksanız sponsor olabilirim dedi cidden Türkiyede sunucu falan açılmaz bizim millete milattan önce kalma sistemleri yeni diye yutturup sürekli vs atacakları kim daha çok fareye basıcak odaklı sunucular lazım bu düşünce kalkana kadar Minecraft Türkiye piyasası büyümezde küçülmeyede devam eder
haklısın keşke açsaydın sunucuyu tutardı.

Son düzenleme:
Hub sunucu maliyeti nedir?

@| BeyazPolis | haklı Türkiye'de sunucu açılmaz hemde survival games gibi bir oyun türkiye'de tutmaz 20.000 bütce'de fazla gibi geldi

Yani bu kadar maliyet neye yapılıyor mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl