2026 Minecraft Sunucuları: ItemsAdder mı Daha İyi, Sistem Odaklı mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Xquern1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 201

Xquern1

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
4
Minecraft
Xquern

Discord:

Xquern

Arkadaşlar, öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Ben yaklaşık 10 sene önce Minecraft sunucu işleriyle uğraşmaya başladım. O zamanlar ItemsAdder gibi eklentiler yoktu; özel resource packler veya özel itemler çok yaygın değildi. Genelde sadece büyük sunucular bu tarz şeyler kullanıyordu.

Şu anki oyuncu kitlesinin tam olarak neyi tercih ettiğini pek bilmiyorum. Benim yapmak istediğim sunucu daha çok sistem odaklı bir sunucu olacak, yani ItemsAdder gibi özel itemlere çok bağlı olmayan bir yapı.

Siz forum üyelerine sormak istiyorum: Sizce günümüzde ItemsAdder kullanılan bir sunucu mu daha iyi olur, yoksa ItemsAdder olmadan tamamen sistem odaklı bir sunucu mu?

Random bir satıcıdan 300-500 liraya stok paket alıp reklama paranı basman daha iyi olur

Random bir satıcıdan 300-500 liraya stok paket alıp reklama paranı basman daha iyi

Önerin için teşekkürler. Hazır paket alıp reklama ağırlık verme fikrini anlıyorum. Ancak benim hedefim biraz daha sistem odaklı ve özgün bir sunucu kurmak olduğu için hazır paket yerine mümkün olduğunca kendi sistemlerimi geliştirmeyi düşünüyorum. Yine de tavsiyen için teşekkür ederim.

yaaani itemsadderla neler yapacagina bagli acikcasi ben gui ve ozel texturelar kisminda fazlasiyla kullaniyorum daha farkli goruntuler veya farkli amaclarlada kullaniyorum. genelde coluk cocuklar oha kanka sete bak vs dedigi icin ekliyorum ama bazen bende diyorum la bu guzelmis :D eklesende olur eklemesende ama bence guzel bir scoreboard ve bazi kucuk gorsellerle duzenlenmis seyler hosuma gidiyor istege bagli

yaaani itemsadderla neler yapacagina bagli acikcasi ben gui ve ozel texturelar kisminda fazlasiyla kullaniyorum daha farkli goruntuler veya farkli amaclarlada kullaniyorum. genelde coluk cocuklar oha kanka sete bak vs dedigi icin ekliyorum ama bazen bende diyorum la bu guzelmis :D eklesende olur eklemesende ama bence guzel bir scoreboard ve bazi kucuk gorsellerle duzenlenmis seyler hosuma gidiyor istege bagli
Şu an ItemsAdder kullanmıyorum, sistem odaklı bir sunucu olacak ama güncel oyuncu kitlesinin neyi sevdiğini tam bilmediğim için oyuncu çekme açısından eksik kalır mıyım diye merak ediyorum

Şu an ItemsAdder kullanmıyorum, sistem odaklı bir sunucu olacak ama güncel oyuncu kitlesinin neyi sevdiğini tam bilmediğim için oyuncu çekme açısından eksik kalır mıyım diye merak ediyorum
olayin sistem odakli olup texture olmamasinin ne alakasi var bilemiyorum suan da yaptigim boxpvp sunucusunda da texture var sistem var. ia sadece gorsellik katiyor texturepack sonucta eger mesela bir ekran yaptin ve oranin guzel gozukmesini istiyorsun onun icin kullanirsin yada balikcilik sistemi varsa ozel oltalar eklersin vs. sistemi bozmaz veya degistirmez sadece renk katar o kadar. ne sunucusu yapiyorsun tam bilmiyorum ama ia guzel kullanilinca guzel oluyor biraz ozgunluk biraz farklilik daha guzel sonuclar doguruyor

olayin sistem odakli olup texture olmamasinin ne alakasi var bilemiyorum suan da yaptigim boxpvp sunucusunda da texture var sistem var. ia sadece gorsellik katiyor texturepack sonucta eger mesela bir ekran yaptin ve oranin guzel gozukmesini istiyorsun onun icin kullanirsin yada balikcilik sistemi varsa ozel oltalar eklersin vs. sistemi bozmaz veya degistirmez sadece renk katar o kadar. ne sunucusu yapiyorsun tam bilmiyorum ama ia guzel kullanilinca guzel oluyor biraz ozgunluk biraz farklilik daha guzel sonuclar doguruyor
Evet o mantıkla bakaınca mantıklı

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl