- Elmaslar
- 60
- Minecraft
- MrLexia
Discord:
mrlexia
2025'in En İyi Minecraft Köy Seed'leri: Survival Oynayanlar İçin Altın Değerinde Başlangıçlar!
Selam Minecraft delileri!Yıllardır minecraft oynuyorum survival oynarken en önemli şey gerçektende doğduğumuz seed'dir. . Son bir aydır özellikle 1.21 güncellemesindeki köy mekaniklerini test etmek için sayısız seed denedim ve aralarında gerçekten işe yarayan birkaç mükemmel seçenek keşfettim. Bugün sizlere en güncel köy seed'lerini paylaşacağım.
1. Seed: -2084847478 (Spawn Avantajı Delisi)
Neden Özel?
Tam spawn noktasında devasa bir plains köyü
Köyün tam ortasında 2 katlı blacksmith (geçen denememde içinde 7 demir blok vardı!)
Hemen yanı başında derin bir ravine (ilk 5 dakikada 30+ demir toplayabilirsiniz)
Köyde 3 tane enchanted book satan librarian bulunuyor
Kişisel Deneyimim:
Bu vermiş olduğum seed'i bizzat kendim dünyamda kullandım ve günü demir zırhla geçirdim.Ravine'in dibinde 8 elmas da buldum, inanılmaz bir başlangıç oldu.
2. Seed: 1337420169 (Çölün Kralları)
Farkı Ne?
Spawn'dan 200 blok ötede mega çöl köyü
Köyün tam dibinde desert temple (4 TNT'li hazine odası)
Temple'ın altında mineshaft girişi (3 cave spider spawner var dikkat!)
Köy tam 4 tane nitwit villager var!
Ekstra Bilgi:
Dün akşam bu seed'de oynarken temple sandığından 3 adet emerald block çıktı.
3. Seed: -987654321 (Taiga'nın İncisi)
Benzersiz Özellikler:
Köy tam spawn noktasında
5 tane wolf spawn noktası (ilk günden wolf ordusu kurabilirsiniz)
Köyün 100 blok uzağında derede drowned farmı kurulabilecek mükemmel bir nokta
Blacksmith'te elmas kılıç + elmas göğüslük spawn olma ihtimali yüksek
Tavsiye:
Köyün arkasındaki dağa tırmanınca mega taiga manzarası sizi bekliyor. Screenshot için mükemmel bir konum!
Seed Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Özellikler villager mesleklerine çok dikkat edilmeli. Özellikle librarian'lerin büyülü kitap satıp satmadığına dikkat edin!
Yeraltı Kaynakları: F3'e basarak chunk borders'ı açın, köyün altında maden olup olmadığını görün
Savunma: İlk gece köyü aydınlatmayı unutmayın (ben genelde 64+ torch ile başlıyorum)
Su Kaynakları: Köyde su kuyusu olması erken game'de büyük avantaj
Son Söz
Özellikle hardcore oyuncular için -2084847478 numaralı seed bence bir numara. Ama görsel şölen isteyenler -987654321 kesinlikle denemeli.
Not: Tüm seed'ler 1.21.1 sürümünde test edilmiştir. Eğer siz de test ederseniz lütfen sürüm bilgisini belirtin. Keyifli oyunlar!
Selam Minecraft delileri!Yıllardır minecraft oynuyorum survival oynarken en önemli şey gerçektende doğduğumuz seed'dir. . Son bir aydır özellikle 1.21 güncellemesindeki köy mekaniklerini test etmek için sayısız seed denedim ve aralarında gerçekten işe yarayan birkaç mükemmel seçenek keşfettim. Bugün sizlere en güncel köy seed'lerini paylaşacağım.
1. Seed: -2084847478 (Spawn Avantajı Delisi)
Neden Özel?
Tam spawn noktasında devasa bir plains köyü
Köyün tam ortasında 2 katlı blacksmith (geçen denememde içinde 7 demir blok vardı!)
Hemen yanı başında derin bir ravine (ilk 5 dakikada 30+ demir toplayabilirsiniz)
Köyde 3 tane enchanted book satan librarian bulunuyor
Kişisel Deneyimim:
Bu vermiş olduğum seed'i bizzat kendim dünyamda kullandım ve günü demir zırhla geçirdim.Ravine'in dibinde 8 elmas da buldum, inanılmaz bir başlangıç oldu.
2. Seed: 1337420169 (Çölün Kralları)
Farkı Ne?
Spawn'dan 200 blok ötede mega çöl köyü
Köyün tam dibinde desert temple (4 TNT'li hazine odası)
Temple'ın altında mineshaft girişi (3 cave spider spawner var dikkat!)
Köy tam 4 tane nitwit villager var!
Ekstra Bilgi:
Dün akşam bu seed'de oynarken temple sandığından 3 adet emerald block çıktı.
3. Seed: -987654321 (Taiga'nın İncisi)
Benzersiz Özellikler:
Köy tam spawn noktasında
5 tane wolf spawn noktası (ilk günden wolf ordusu kurabilirsiniz)
Köyün 100 blok uzağında derede drowned farmı kurulabilecek mükemmel bir nokta
Blacksmith'te elmas kılıç + elmas göğüslük spawn olma ihtimali yüksek
Tavsiye:
Köyün arkasındaki dağa tırmanınca mega taiga manzarası sizi bekliyor. Screenshot için mükemmel bir konum!
Seed Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Özellikler villager mesleklerine çok dikkat edilmeli. Özellikle librarian'lerin büyülü kitap satıp satmadığına dikkat edin!
Yeraltı Kaynakları: F3'e basarak chunk borders'ı açın, köyün altında maden olup olmadığını görün
Savunma: İlk gece köyü aydınlatmayı unutmayın (ben genelde 64+ torch ile başlıyorum)
Su Kaynakları: Köyde su kuyusu olması erken game'de büyük avantaj
Son Söz
Özellikle hardcore oyuncular için -2084847478 numaralı seed bence bir numara. Ama görsel şölen isteyenler -987654321 kesinlikle denemeli.
Not: Tüm seed'ler 1.21.1 sürümünde test edilmiştir. Eğer siz de test ederseniz lütfen sürüm bilgisini belirtin. Keyifli oyunlar!