Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

2025 Yılında Popüler Minecraft Sunucu Türleri

Minecraft her yıl gelişmeye devam ederken, sunucu türleri de oyuncu istekleri ve oyun modu GELİRLERİNE
göre şekilleniyor. 2025 yılında en çok ilgi gören sunucu türlerini sizin için derledik.

1. MMORPG Sunucuları

Massively Multiplayer Online Role-Playing Game (MMORPG) türü, oyunculara derinlemesine bir
dünya sunarak keşif, görevler ve karakter gelişimi imkanı sağlıyor.

Özellikler:
Hikaye vw görev sistemi.
Özel ırklar ve yetenekler
Lonca Sistemi.
Ekipman geliştirme ve ticaret sistemleri
Devasa açık dünya haritaları

mmo-sunucu

2. Survival RPG Sunucuları

Survival modunun klasik deneyimini, RPG mekanikleriyle birleştiren sunucular, oyunculara hayatta
kalırken bir karakter geliştirme ve eğlenmeye yer açıyor.

Özellikler:
Seviye atlama ve yetenek ağaçları
Özel zindanlar ve boss savaşları
Özel efekt ve görseller (itemsadder)

1743605360439.webp

3. Towny ve Savaş Sunucuları

Rekabeti seven oyuncular için towny ve savaş sunucuları 2025’te de popülerliğini sürdürüyor.
Oyuncular kasaabalarını kurarak büyük savaşlara katılabiliyor.

Özellikler:
Klana dayalı savaş sistemleri
Özel PvP etkinlikleri
Raid ve kale kuşatma mekanikleri

820xwwn.webp

Market, claim ekleyip onu 'özel sunucu sistemi'nden sayan ve klasik survival, towny sunucuların dışında böyle güzel mmorpg tarz sunucuların olması tatmin edici.

Aesiri mmorpg göstermen dediklerin hepsi mmorpg giriyor ilk ikisi zaten ah ah işim olmasa mmo survival göstersem keşke

Nelerin geldiğini bi bilseydiniz, sıralamaya bile gerek kalmazdı. Çok az kaldı

Skyblock için de çok güzel Bir MMORPG geliyor az kaldı :D
Nelerin geldiğini bi bilseydiniz, sıralamaya bile gerek kalmazdı. Çok az kaldı
Şimdi kutulu, herkesin bildiği klasik pay to win sunucu çıkarsa şaşırmam.

1. Bu arkadaşlar dışında... Malesef MMORPGde RP için oynayanları görmedim. Çoğunlukla en iyi olma çalışmaları çok üstündü. Bilenler için, Metin 2 gibi düşünün. +9 Dolunay alınır PM @@@ (biraz anı canlandırayım) [Bide 1.si adeta reklam gibi gözüküyor. Yani şimdiden dürüstlüğünü kaybetmiş gibi hissettirdi bana]

2. Survival RPG Türkiyede varmıymış? Benim bildiğim Survival RPGler öldü sanıyorum Türkiyede. Fakat Dünyada ise yani vardır baya. Ama belirli olanlar dışında çoğu MAX 30 Kişi falan çekiyordur... Ama ginede öneririm.

3. Towny : Gördüğüm BÜTÜN towny sunucuları zevk için değil, Sadece Factions kafasından sunucuda en iyi olma yarışması oluyor. Bundan hiçbiri gözüme giremedi. Towny oynayacaksanız 10 tane arkadaş toplayıp... Şehir yapma kafasında oynayın. İndirin bi Dünya haritası... Türkiyeyi doldurun hocam. Güzel Concept fakat Türkler oynamayı bilmiyor.

3.YE Diyebileceklerim : Towny 1:1 şekilde Factionsa döndü. Fakat Hammade gibi Grind yok. Direkt Survival. Buildleri incelediğimde çoğunlukla PvP ÜSLERİ gördüm. Yani basit bir şehir yapan görmedim. Yapan olasada pek göze çatmadı...

1. Bu arkadaşlar dışında... Malesef MMORPGde RP için oynayanları görmedim. Çoğunlukla en iyi olma çalışmaları çok üstündü. Bilenler için, Metin 2 gibi düşünün. +9 Dolunay alınır PM @@@ (biraz anı canlandırayım) [Bide 1.si adeta reklam gibi gözüküyor. Yani şimdiden dürüstlüğünü kaybetmiş gibi hissettirdi bana]
Sunucu veya Oyun RP olanağı verirse yapabilirsin vermezse yapamazsın, örneğin birisi diyor ki ben tam anlamıyla tüccar olmak istiyorum pazarımı kurup herkese item satıyım işim o olsun diyor, ama bunu tam anlamıyla yapayım diyor chatte itemler bal almayan <yasaklı-kelime> yazarak yapmayım diyor. Olanağı Sunucu/Oyun vermesi lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl