Çözüldü 2025 Yılında Hangi AntiCheat Plugini Kullanılmalıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MrB3kir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 408
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrB3kir

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
18
Merhabalar Boxpvp Sunucusu Açma Planım Var Çok Kararsız Kaldım Sizce 2025 Yılında Hangi Hile Korumasını Kullanmalıyım?

Kesinlikle
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
. Diğer hile korumalarına göre kat ve kat daha güzel fakat diğer hile korumalarında olduğu gibi bununda configinin düzgün ayarlanması gerekiyor builtbybit gibi yerlerden güzel bir Config alırsanız şu anki dönemde güzel bir koruma sağlarsın. Fakat Vulcan tek başına yeterli olmuyor yanına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kurulmasıda gerekiyor bu hile korumasıda tamamen ücretsizdir.

Kesinlikle
. Diğer hile korumalarına göre kat ve kat daha güzel fakat diğer hile korumalarında olduğu gibi bununda configinin düzgün ayarlanması gerekiyor builtbybit gibi yerlerden güzel bir Config alırsanız şu anki dönemde güzel bir koruma sağlarsın. Fakat Vulcan tek başına yeterli olmuyor yanına
kurulmasıda gerekiyor bu hile korumasıda tamamen ücretsizdir.
Ben GrimAc'nin açık kaynağını baz alarak geliştirdiğim kendi AC'mi kullanıyorum, Vulcan ile normal GrimAc arasındaki temel farklar neler? Bende test edeceğim kendi versiyonumla

Önerim vulcan ve özelleştirilmiş configini satın almanız ve üstüne grimac kullanmanız yönündedir.

Ben GrimAc'nin açık kaynağını baz alarak geliştirdiğim kendi AC'mi kullanıyorum, Vulcan ile normal GrimAc arasındaki temel farklar neler? Bende test edeceğim kendi versiyonumla
Biri diğerinin yarattığı açık/eksik olan yerleri kapatıyor denebilir.

Test ettim GrimAc olmadan reach hilesi hiçbir şekilde fixlenemiyor.

Bütçeniz varsa önerim >
yapay zeka kullanarak oyuncunun hareketlerini sunucu tarafında simüle eder. Bu sayede, oyuncunun gerçekçi hareket edip etmediğini analiz eder ve hile olup olmadığını belirler.
Evet. Param olsa direk Polar kullanırım fakat aşırı pahalı ve çok kalabalık bir sunucu olana kadar dediğim anticheatler iş görür.

Çok Teşekkürler Arkadaşlar Bi fikir sahibi oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl