Listeye direk almanya lokasyon hostingler şıkkını ekledim nodestyde zaten hetzner gibi almanya lokasyon hostinglerden alıp satıyorListede neden nodesty yok

Rossaw
Bende darıldım bu konuya :DListede neden nodesty yok
listedeki herkes alıp satıyor oyunlayici hariçListeye direk almanya lokasyon hostingler şıkkını ekledim nodestyde zaten hetzner gibi almanya lokasyon hostinglerden alıp satıyor
nodestyi tercih ediyorsan almanya lokasyon hostinler şıkkına oy verebilirsin, ben sadece Türkiye lokasyon hostingleri eklemek istedim, zaten ekleme sınırı varlistedeki herkes alıp satıyor oyunlayici hariç
Inxity#3240
Treas tarafında tamamen kendi cihazlarımız, switchlerimiz, routerlarımız ve firewall sistemlerimiz ile Mars veri merkezi üzerindeki tarafımıza ait kabinlerde barınarak satış yapmaktayız. Aynı şekilde Febzen, Hostabil, Bulutova, Rabisu ve Hosting Dünyam şirketleri de kendi yapıları üzerinden satış yapmakta.listedeki herkes alıp satıyor oyunlayici hariç
soydomates
ddos yemişti bi arkadaşımexoras derim herkes güney babadan almalı
hansdevl
Engin polat beyenmişserver oyun babuş bence tr de tek kesintisiz hizmet veren orayı gördüm genel bağlamda
efesoroglu
racfourdtr
Ücretsiz cihaz sağladığı ve iş birliği yaptığından :)alt bayi seviyorsunuz heralde
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!