Shafuq
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 36
Discord:
Shafuq
Merak etmeyin kolay, kolay baltalanmasına izin vermem. Arkadaşların dedikleri doğru olabilir lakin gördüğüm kadarıyla Clickbait dışında rahatsız oldukları bir nokta yok. Futbolu sevmem bende gördüm bildirimimde reklamınızı ve pek umursamadım. Bence gayet komik ve güzel bir başlık olmuş. Yine de yeni olduğunuzdan ötürü sizi gözlemlemek durumundayım. Umarım başarılarınız devam eder, sizinle ortak iş yapabiliriz.Hocam ben zaten onların yazdıkları yorumu kendilerinin yazdığını düşünmüyorum arkasında bir şeyler dönüyor. Bir anda 3-4 kişi aynı anda ve attıkları fotoğraflar da birbirinin arkadaş veya yakın oldukları belli ettiler, bilerek yapıldığını düşündüğüm için cevap olarak "Teşekkür ederiz" yazdım. Clickbait olabilir bunu çoğu kişi yapıyor bu kadar baltalamanın alemi yok. Ayrıca şuan attığı fotoğraflarda da hostingin ismiyle dalga geçtiği kısmı koymamış arkadaş kendisi bize karşı "TeKinSiZNET" diye bir tavırda bulundu buna karşılık ayrıca diğer yorum atan kişilerden de "Şaklaban firma" diyen oldu bunlara karşılık ne gibi cevap verebilirim acaba?
Hala daha bizi karalamaya çalıştığından bilerek yapıldığı çok belli.
İyi forumlar dilerim.