2024 YAKLAŞTI! 2023 İÇİN BİR NOT BIRAK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CengizTate

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
181
Discord İzni
Minecraft
CengizTate

Discord:

cngtate

Merhaba değerli forum üyeleri, bildiğiniz üzere 2023 artık bitti kimilerimiz için iyi kimilerimiz için ise kötü geçti. 2023'te birçok olay Türkiye genelinde gündeme geldi.

2023'te Türkiye ->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2023 için bir not bırakmak ister misiniz? Nasıl geçti neler umuyordunuz 2024 yılı için hedefleriniz nelerdir?

2023 yine kuru ekmekle geçti, umarım 2024'te artık ekmekten başka bir şey yeriz.

İyisiyle Kötüsüyle Bir Yıl Oldu 2024 Herkes İçin En Güzel Yıl Olarak Kalır Umarım Herkesin Şimdiden Yeni Yılı Gönüldeeen Kutllu Olsunn <3

6 Şubat... Sanırım şubat ayını duymak istemiyorum artık.

Âsgari ücret 17bin 2TL yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

2022 bana bir dost kazandırdı, 2023 onu benden aldı ve yeni insanlarla ilişkiler kurmamı sağladı. 2024, 4 benim uğurlu rakamım bakalım uğurlu rakamım bana nasıl gelecek.

2024'le beraber artık görüyorum ki yılların benim için tek iyi yanı yeni dizi film ve oyunlardan ibaret(ve çok istisnai durumlar belki).Onun harici keşke diğer etkileri de bunlarla sınırlı olsa, 2023 gerçekten hem Ülke için hem benim için berbat bir seneydi hele ki Cumhuriyetin yüzüncü yılının böyle bir sene olması çok daha kötü oldu. Benim için 2022 den sonra ki en kötü seneydi (Genel olarak 2022 aslında 2023 den hatta 2021 den bile daha iyi bir seneydi fakat çok kişisel berbat bir durum yaşadıgım için benim için kesinlikle en kötü sene)ve artık ülkesel etkiler ve yazdığım durumlar harici yılların benim için hiçbir umut noktası yok ve nerdeyse tek etkisi bir sayının değişmesi artık. Yıllara umutları dayamak artık benim için gülünç bir motivasyon kaynagından ibaret sadece.Onun harici umarım 2024 bu kadar kötü bir şey olmaz gerek siyasi anlamda gerek Ülkenin durumu anlamında çünkü gerçekten 2023 bir felaketti.

2023 te yaşadığım en kötü olay cengizle tanışmak oldu :shock:

Çığlıkların, hıçkırıkların yakın olduğu fakat intikam gününün daha da yaklaştığı yıl.

İnşallah 3 ün 1 ini görmezsin.

Umarım başarılı olursun.

Parayı artık kırmanız dileğiyle work hard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl