Creeperucan
Hâlâ Zümrüt Bulamadım!
Kesinlkle katılıyorum TR'de düzgün bir sunucu yok hepsi cidden birer kopya. Ben towny sunucusu üzerinde çalışıyorum ve o kadar fazla klasikleşmiş towny sunucusunda oynadım ki bıktım artık hep aynı şey eşya kas sat bu mantık hiç hoşuma gitmiyor insanlar fazla ticaret yapmıyor oyun içerisinde bundan dolayı. Bende kendi towny sunucumda daha değişik sistemler kullanarak çok daha gelişmiş bir yapma peşindeyim. Oynarken zevk verecek bir towny açmayı planlıyorum. Eğer sunucum büyürse de TR'de az bulunan oyun modlarını (Villager Defense vs.) TR'ye getirmek istiyorum. Normal olarak HyPixel gibi bir sunucuya girdiğimde ciddi manada fazlasıyla minigames bulunması TR'de ise bunlar hep çakma kopya oluyor. En büyük hayalim ise HyPixel'in skyblock halini TR'ye getirmek.Ya Türkiye'de sunucu yok sunucu, hepsi birbirinin kötü kopyası. Minecraft oynuyamamaktan çok sıkıldım ben ya Türkiye'de
Bir Towny sunucusundan beklediğiniz sistemler/özellikler nelerdir?
Merhaba, bir towny sunucusu üzerinde bir çalışma yapıyorum. Şuan ki towny sunucularının çoğu neredeyse farksız. Bundan dolayı Towny'i daha üst düzeye taşıyıp daha yenilikçi sistemler ile daha oynanabilir bir towny sunucusu açmak istiyorum. Bundan dolayı oyuncularında önerilerini almak bana...
www.mc-tr.com