2024 Haziran Hosting Oylaması

Sence haziran sezonunda en çok fiyat performans hosting kim olur?

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllardır sunucu işleri ile ilgileniyorum Fivem,Rust ve minecraft olarak kullanmadığım hosting neredeyse kalmadı kalanlar ise 1 elin parmağını geçmez hepsin de bir problem ama EXORAS öyle mi problem yaşamak söz konusu bile değil her konuda destek sağladı işi veya görevi olmayan konularda bile konuşup danıştığım oldu ve her zaman her koşulda yardımcı oldu kendisine burdan teşekkür ediyorum. Makinalar desen onlar da sorunsuz sıkıntısız tıkır tıkır çalışıyor.
Gecenin bir yarısı ben uyurken bile makina hakkında bilgi veriyor kendisi.

EN ÖNEMLİ VE EN SEVDİĞİM ÖZELLİKLERİ

1- Makinaya Ddos saldırısı yapıldığını o söyledi hiç hissetmedim bile diğer hostingler gibi “100TL FARK İLE YURTİÇİ KORUMA” “500TL FARKLA YURTDIŞI KORUMA” tarzında saçmalıları yok verebildiği maksimum korumayı tüm müşterilerine sağlıyor

2- HAFIZA diğer firmalar gibi 50-100GB hafıza vermiyor kesinlikle gönlü bol bir insan
Paketlerinde yüksek hafıza temin ediyor

İŞİNDE BAŞARILI VE GÜZEL KALPLİ BİR İNSAN İYİKİ VARSIN EXORAS

Son düzenleme:
Türkiye de neredeyse bütün firmalar ile birlikte çalıştım 2017 senesinden beri sunucu işleri uğraşıyorum. Bilindik hosting firmalarının bünyesinde çalıştım belki beni tanıyanlar vardır.

Keyubu:
Zamanında yetkili ekibi bünyesinde bulunduğum Genel Yetkili pozisyonuna kadar yükseldiğim bir firma. Eskilerde birçok sıkıntısı olmuştu; VMWare üzerindeki açık yüzünden bütün müşterilerinin verilerinin silinmesi, Bir zamanlar aldığı yüksek saldırılar nedeniyle çok müşteri kaybı oldu ve hizmet vermekte çok sıkıntı çekti, internet üzerindeki yabancı free ddos stresser web sitelerinden saldırı aldığınızda bile sunucu erişimi kesiliyordu.

Eskilerde çok sorun yaşamış olan bu firma bu hatalardan ders çıkarmış. Şuan bir sıkıntısı yok gibi gözüküyor. (aktif müşterisi değilim sorunlar hala devam ediyor mu bilemem)

AnkSoft:
Yine zamanında yetkili ekibinde bulunduğum bir firma. 2011 yılından beri sektörde hizmet veren tecrübeli bir firma sahibi de aynı şekilde. Çalıştığım dönemlerde tek sıkıntısı eski bir mikrotik cihazının sahip olmasıydı aldığı saldırılar nedeniyle makine dayanmadı(çöktü.) ve 1 hafta gibi kısa bir sürede yeni bir mikrotik cihazı toplayıp, veri merkezine gönderdiler. Kuralları girip sorunu çözdüler. Müşteri memnuniyetini her zaman üst düzeyde tutmak için çabalıyorlar.

Batihost:
Aktif müşterisi değilim ama çok eski bir firma kendisi ben çocukken bile hizmet veriyorlardı. Tecrübesi tartışılmaz fakat arkadaşım bu firmayı tercih etmişti benimde bu firmayı inceleme fırsatım olmuştu makineye erişim sağladığım da 40/30mbps okuma yazma hızı alıyordu. Sunucularında sürekli kasma ve donmalar mevcuttu şuan ne durumda bilmiyorum.

Rabisu:
Sunduğu ürünlerin kalitesi üst düzeyde. Eski bir firma olduğundan tecrübeli bir ekibe sahipler fakat destek konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Teknik destek hizmeti vermedikleri için diğer firmalardan kıyasla bu onları kötü etkiliyor.

Nacsshost:
Sürekli indirim ve kampanyalarla sunucu satışı yapmaya çalışan bir firma her ne kadar eski de olsalar ürün kaliteleri o kadar kötü ben çok sorun yaşamıştım. Bu sorunu da burada paylaşayım.
Video içeriğine
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsiniz.

Başka bu forumda adı fazla bilinmeyen birçok firmanın müşterisi oldum konuyu fazla kirletmemek adına diğerlerinden bahsetmeyeceğim belki ayrı bir konu yaparım. İyi forumlar

Son düzenleme:
Kesinlikle EXORAS. Çok kaliteli sunucular, Anında cevap veren destek ekibi, saygılı bir ekip, fiyatlar çok ekonomik, kesinlikle exoras. Her konuda çok teşekkür ederim onlara.

3 Aydan fazladır Exoras kullanıyorum +50 den fazla sabit olan oyuncu kitlem sabit 20tps lagsız şekilde sunucuda oynayabiliyor.

gerçekten baya sağlam host exoras

Piyasanın en sağlam hostingi EXORAS

genelde keyubudan almayi düşünüyorum sunucu acarsam fakat bu konuyu gorunce fikrim değişecek gibi hissettim bu sitelere girip bakacağım ona gore hostingimi sececegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl