tmec
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 5
- Minecraft
- Mineteks
Discord:
tmec17
Yıllardır sunucu işleri ile ilgileniyorum Fivem,Rust ve minecraft olarak kullanmadığım hosting neredeyse kalmadı kalanlar ise 1 elin parmağını geçmez hepsin de bir problem ama EXORAS öyle mi problem yaşamak söz konusu bile değil her konuda destek sağladı işi veya görevi olmayan konularda bile konuşup danıştığım oldu ve her zaman her koşulda yardımcı oldu kendisine burdan teşekkür ediyorum. Makinalar desen onlar da sorunsuz sıkıntısız tıkır tıkır çalışıyor.
Gecenin bir yarısı ben uyurken bile makina hakkında bilgi veriyor kendisi.
EN ÖNEMLİ VE EN SEVDİĞİM ÖZELLİKLERİ
1- Makinaya Ddos saldırısı yapıldığını o söyledi hiç hissetmedim bile diğer hostingler gibi “100TL FARK İLE YURTİÇİ KORUMA” “500TL FARKLA YURTDIŞI KORUMA” tarzında saçmalıları yok verebildiği maksimum korumayı tüm müşterilerine sağlıyor
2- HAFIZA diğer firmalar gibi 50-100GB hafıza vermiyor kesinlikle gönlü bol bir insan
Paketlerinde yüksek hafıza temin ediyor
İŞİNDE BAŞARILI VE GÜZEL KALPLİ BİR İNSAN İYİKİ VARSIN EXORAS
Gecenin bir yarısı ben uyurken bile makina hakkında bilgi veriyor kendisi.
EN ÖNEMLİ VE EN SEVDİĞİM ÖZELLİKLERİ
1- Makinaya Ddos saldırısı yapıldığını o söyledi hiç hissetmedim bile diğer hostingler gibi “100TL FARK İLE YURTİÇİ KORUMA” “500TL FARKLA YURTDIŞI KORUMA” tarzında saçmalıları yok verebildiği maksimum korumayı tüm müşterilerine sağlıyor
2- HAFIZA diğer firmalar gibi 50-100GB hafıza vermiyor kesinlikle gönlü bol bir insan
Paketlerinde yüksek hafıza temin ediyor
İŞİNDE BAŞARILI VE GÜZEL KALPLİ BİR İNSAN İYİKİ VARSIN EXORAS
Son düzenleme: